TRAGEDIE: Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani!

TRAGEDIE: Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani!

Botoșănenii aflați, în această dimineață, într-un supermarket din municipiul Botoșani, au asistat la momente dramatice, un bărbat de 40 de ani murind sub ochii lor.

Tragedia s-a petrecut în supermarketul Kaufland. Bărbatul lucra ca agent de securitate în supermarket, el fiind angajat al S.C. Elnet  Security SRL Bucureşti.. De câteva zile se simțea rău, iar astăzi pur și simplu s-a prăbușit în timp ce se afla la serviciu.

Colegii au sunat imediat la 112, la fața locului sosind echipajul SMURD. La acel moment, în supermarket era și un medic de la Ambulanță, aflat în timpul liber, care a intervenit pentru a acorda bărbatului ajutorul medical necesar.

Victima a fost intubată, s-au efectuat resuscitări, însă din păcate nimic nu l-a readus la viață pe bărbatul de 40 de ani.

Fiind vorba despre un angajat aflat în timpul serviciului, va fi sesizat și ITM-ul, care va dispune o anchetă. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJOFM Botoșani organizează Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenți

astăzi, 17:46
343

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenți din acest an, in data de 19 octombrie 2018, incepand cu ora 10.00, în i...

Mark Zuckerberg, CEO Facebook: "Am aflat că fiica mea crede că muncesc la o librărie"

astăzi, 17:41
224

Antreprenorul Mark Zuckerberg a scris marţi, pe pagina sa de Facebook, că fiica lui mai mare, Max, crede că el munceşte într-o librărie. "Astăzi am aflat că fiica mea crede că munce...

"Moartea a reactionat la un clip video". Mesajul MAI pentru șoferii care fac live pe Facebook când conduc: Opriți nebunia asta!

astăzi, 16:45
147

Ministerul Afacerilor Interne face un apel pe Facebook la șoferi să oprească live-urile la volan, ilustrând mesajul cu o poză trucată în care moartea reacționează și comentează la un video,...