Țigări de contrabandă, ascunse în anvelopele autoturismului unui botoșănean!

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit ascunse în roțile unui autoturism, condus de un botoșănean, sute de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Țigări de contrabandă, ascunse în anvelopele autoturismului unui botoșănean!

În ziua de 30 ianuarie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Cosmin I., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, conducând un autoturism marca Opel.

Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în anvelopele autoturismului, cantitatea de 888 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 1.083 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
69

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
68

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
137

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...