Țigări de contrabandă, ascunse în anvelopele autoturismului unui botoșănean!

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit ascunse în roțile unui autoturism, condus de un botoșănean, sute de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Țigări de contrabandă, ascunse în anvelopele autoturismului unui botoșănean!

În ziua de 30 ianuarie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Cosmin I., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, conducând un autoturism marca Opel.

Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în anvelopele autoturismului, cantitatea de 888 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 1.083 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Bătaie în trafic între doi şoferi care şi-au abandonat maşinile!- VIDEO

astăzi, 20:51
2618

Bătaia a avul loc pe strada Primăverii, în apropierea intersecţiei cu strada Sucevei, când şoferii a două maşini VW şi-au abandonat autovehiculele şi s-au luat la bătaie în ...

FC Botoşani pierde un jucător ce era sub formă de împrumut

astăzi, 20:38
226

 Vârful lui FC Botoșani se întoarce la Dinamo, el fiind împrumutat la moldoveni. Surse GSP.ro susțin că oficialii formației de pe locul 4 din Liga 1 s-au înțeles ...

LIVE SCORE Astra Giurgiu- FC Botoşani 1-1

astăzi, 20:07
112

Înaintea partidei FC Botoşani ocupa locul 4 cu 35 de puncte, iar Astra 34 pe locul 6. Înainte de flurieul de start al partidei s-a ţinut un minut de reculegere în memoria Regelui M...