Țigări de contrabandă, ascunse în anvelopele autoturismului unui botoșănean!

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit ascunse în roțile unui autoturism, condus de un botoșănean, sute de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Țigări de contrabandă, ascunse în anvelopele autoturismului unui botoșănean!

În ziua de 30 ianuarie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, Cosmin I., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, conducând un autoturism marca Opel.

Acționând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în anvelopele autoturismului, cantitatea de 888 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 1.083 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție! Este interzis să amestecați aceste medicamente cu alcool!

astăzi, 17:20
466

Potrivit Consumer Reports, mai mult de 100 de medicamente pot provoca probleme atunci când sunt amestecate cu alcool. Combinarea acestora poate avea simptome începând cu greaț...

Doi medici anchetați în Italia, după moartea unei românce de 35 de ani!

astăzi, 15:41
449

Medicii sunt acuzați că au tratat cu superficialitate femeia, care la puțin timp după ce a fost consultată de ei și asigurată că nu suferă de nimic grav, a decedat. Conaționala noastră ar ...

Polițist botoșănean, trimis în judecată pentru luare de mită!

astăzi, 14:51
3558

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor P.V. şi P.D.M., ambii din județul Botoşani, primul cercetat...