Tată agresiv, plasat în arest preventiv după ce şi-a înjunghiat fiul

Individul din Hlipiceni care şi-a înjunghiat propriul copil a ajuns după gratii, după ce judecătorii au decis că se impune măsura arestului preventiv.

Tată agresiv, plasat în arest preventiv după ce şi-a înjunghiat fiul

Adrian B. a fost reţinut joi de poliţişti, după ce iniţial fusese internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati.

Anchetatorii au propus arestarea preventivă pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Botoşani şi-a însuşit propunerea. Ca atare, individul va rămâne după gratii până la mijlocul lunii septembrie, dacă nu va contesta măsura, iar instanţa superioară să decidă altfel.

Incidentul a avut loc luni seară, atunci când bărbatul a ajuns acasă într-o avansată stare de ebrietate. S-a luat la ceartă cu soţia, cu care de altfel este mai tot timpul agresiv, ulterior cerându-i copilului cel mare, de 12 ani, să îi dea o sticlă cu ulei. În faţa refuzului copilului, individul a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe băiat în partea dorsală, provocându-i o plagă cu adâncimea de 3-4 centrimetri.

Mama copilului a alarmat vecinii care au sunat la 112. Băieţelul a fost adus la Secţia de Pediatrie, iar individul a fost internat a doua zi la Psihiatrie, dar ulterior a ajuns după gratii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
388

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
686

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
193

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...