Tânăra care a intrat cu maşina într-un copac a decedat! FOTO
UPDATE!

Un cumplit accident de circulație în care a fost implicată o tânără în vârstă de 28 de ani s-a produs, luni, pe drumul județean Botoșani-Roma.

Tânăra care a intrat cu maşina într-un copac a decedat! FOTO

Șoferița, aflata la volanul unui autoturism VW, se deplasa dinspre Botoșani către Roma. Într-o curbă la stânga, femeia a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit cu mașina într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului extrem de violent șoferița, Roxana Beatrice A. G., care era singură în mașină. a rămas prinsă între fiare.

Un alt șofer care a trecut prin zonă a sunat la 112. La fața locului au ajuns în scurt timp cadrele medicale, pompieri și polițiști.

Femeia a fost scoasă din autoturism de pompierii de la descarcerare, și predată imediat cadrelor medicale care au început manevrele de resuscitare, aceasta fiind inconștientă. 

"La locul intervenției am găsit o persoană încarcerată în autototurism. Am intervenit pentru descarcerarea acesteia și acordarea primului ajutor medical", a declarat Andrei Ciobanu, din cadrul ISU Botoșani. 

Tânăra este din Roma și este mamă a doi copii. La locul accidentului au ajuns și rudele victimei.

Femeia a fost transportată cu Ambulanța la Unitatea de Primire Urgențe, starea acesteia fiind critică.

Criminaliștii au făcut măsurători la locul accidentului. 

"Un autoturism marca VW Golf care se deplasa dinptre municipiul Botoșani către comuna Roma probabil nu adaptează viteza corespunzător la condițiile de drum, șoferul pierde controlul asupra direcției de deplasare, părăsește partea carosabilă și impactează un copac aflat pe partea dreaptă. Conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat agent șef principal Gabriel Botezatu.

UPDATE 1:

Tânăra rănită în accidentul de pe drumul Botoșani-Roma a fost băgată direct în sala de operație. Medicul neurochirurg Petre Kiss va fi cel care va face intervenția chirurgicala.


UPDATE 2: Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor de la Spitalul Judeţean Mavromati, tânăra în vârstă de 28 de ani, care a intrat luni dimineaţă cu maşina într-un copac, în timp ce se îndrepta spre comuna Roma, a decedat. Beatrice A.G. a fost operată la scurt timp după ce a ajuns la spital, dar rănile suferite au fost incompatibile cu viaţa, în jurul orei 17:00 fiind declarat decesul.














 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
280

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5333

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
209

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...