Tânăr din Botoșani, arestat după ce a intrat cu mașina într-o stație de carburanți și a așteptat Poliția dezbrăcat în fundul gol!

Tânăr din Botoșani, arestat după ce a intrat cu mașina într-o stație de carburanți și a așteptat Poliția dezbrăcat în fundul gol!

Un tânăr din judeţul Botoşani a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier din Alba după ce a distrus mai multe bunuri într-o staţie de carburanţi şi a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool sau substanţe interzise. 

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 11 ianuarie, în jurul orei 21:30, în urma unui apel prin 112, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei staţii de carburat situată pe DN 7, în afara localităţii Şibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma staţiei de carburanţi unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în şanţul de pe marginea drumului.

La sosirea echipajelor de poliţie, tânărul nu purta obiecte vestimentare şi avea un comportament total inadecvat.

Poliţiştii l-au încătuşat, iar ulterior l-au condus la spital unde a refuzat să se supună oricărui tip de testare. Acesta a fost condus la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Totodată, față de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rezultate finale la Definitivat 2020 în Botoșani: 83 de candidați au obținut dreptul de practică în învățământul preuniversitar

Luni, 3 August 2020
382

Rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este la Botoșani de 64,84%, o rată &icir...

După 70 de ani, botoșănenii încă mai găsesc proiectile neexplodate din al Doilea Război Mondial

Luni, 3 August 2020
218

ISU Botoșani a anunțat o descoperire periculoasă în curtea unui localnic din Ungureni, unde o echipă de muncitori care executa lucrări de aducțiune apa, a scos la suprafață, un element d...

Dramă într-o familie din Leorda: un bărbat a murit în timp ce trebăluia prin curtea casei

Luni, 3 August 2020
1376

Un bărbat din judeţ a fost găsit fără suflare în curtea casei din comuna Leorda. Cei care au anunţat serviciul 112 au fost chiar membrii familiei, aceştia fiind chiar cei care au făcut d...