Tânăr din Botoșani, arestat după ce a intrat cu mașina într-o stație de carburanți și a așteptat Poliția dezbrăcat în fundul gol!

Tânăr din Botoșani, arestat după ce a intrat cu mașina într-o stație de carburanți și a așteptat Poliția dezbrăcat în fundul gol!

Un tânăr din judeţul Botoşani a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier din Alba după ce a distrus mai multe bunuri într-o staţie de carburanţi şi a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool sau substanţe interzise. 

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 11 ianuarie, în jurul orei 21:30, în urma unui apel prin 112, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei staţii de carburat situată pe DN 7, în afara localităţii Şibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma staţiei de carburanţi unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în şanţul de pe marginea drumului.

La sosirea echipajelor de poliţie, tânărul nu purta obiecte vestimentare şi avea un comportament total inadecvat.

Poliţiştii l-au încătuşat, iar ulterior l-au condus la spital unde a refuzat să se supună oricărui tip de testare. Acesta a fost condus la sediul poliţiei unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Totodată, față de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Liniște

astăzi, 21:05
84

La fel ca în fiecare zi, vă invităm să parcurgeți o poezie primită pe adresa de e-mail a redacției, de data asta de la Oana Lazăr. Lectură plăcută! LINIȘTEde Oana Laz...

În urmă cu puțin timp: Un grav accident rutier s-a produs în Dorohoi. Copaci retezați de mașină, pasager transportat la Urgențe

astăzi, 21:02
1466

Luni seară, pompierii din Dorohoi au fost solicitați să intervină pentru înlăturare pericolului de incendiu, intervenit în urma unui accid...

FOTO: Locuință devastată de un incendiu, în această după-amiază

astăzi, 20:56
585

Luni după-amiază, pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de pe rază localității Deal...