Suspect de contrabandă cu ţigări, trimis la judecată!

Un tânăr din Păltiniş va ajunge în faţa judecătorilor de la Judecătoria Darabani pentru a le explica circumstanţele în care în autoturismul său au "răsărit" 10.000 de pachete de ţigări de calitate inferioară, produse în Republica Moldova.

Suspect de contrabandă cu ţigări, trimis la judecată!

Aproape de mijlocul lunii iulie, Vlad G., de 22 de ani, devenea ţinta poliţiştilor de frontieră care aflaseră că tânărul se ocupă cu contrabanda cu ţigări. Ca atare, au organizat o acţiune în cadrul căreia, autoturismul tânărului, o Dacia Papuc, a fost depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Păltiniş, dar părea abandonată. Înăuntru, însă, maşina era plină cu colete cu ţigări.

Ţigările şi maşina au ajuns la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, acolo unde poliţiştii au inventariat 10.000 pachete cu ţigări marca Ritm, cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare de 113.607 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările ulterioare au stabilit însă că tânărul, proprietarul maşinii, preluase coletele cu ţigări de pe malul râului Prut și urma să le transporte către comuna Păltiniş, dar observând un echipaj al poliției de frontieră a abandonat autovehiculul și s-a ascuns în vegetație. A fost depistat şi a ajuns după gratii.

Acum, însă, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani l-au trimis în judecată pentru contrabandă cu produse accizabile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu s-a mutat din Botoșani. ”Părinții mei au făcut cel mai mare sacrificiu din viața lor!” (Foto)

astăzi, 08:12
55

Premiul câștigat la ”Românii au talent” i-a adus notorietate, dar și dorința de a face mult mai mult pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni actor. Copilul din...

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1943

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
666

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...