Prins fără permis după ce a ratat un viraj și s-a prăbușit pe asfalt!

Conducea fără permis, dar nu ar fi fost depistat dacă, din cauza vitezei de deplasare, nu ar fi ratat un viraj. După ce a căzut pe carosabil, la fața locului au ajuns și polițiștii, care astfel au constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

Prins fără permis după ce a ratat un viraj și s-a prăbușit pe asfalt!

   foto: arhivă

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Dorohoi, se deplasa, ieri, cu un motociclu pe strada Al.I. Cuza. Nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea unui viraj la dreapta, împrejurare în care pierde controlul asupra direcţiei de mers şi cade pe carosabil.
 
În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ, însă, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acad. Ioan-Aurel Pop, despre reacția unui străin la vederea unei biserici pline în Cluj: "Ăștia-s oamenii locului care vin la slujbă? Atunci, nimic nu-i pierdut"

astăzi, 11:37
169

Că românii au o părere proastă despre ei înșiși este binecunoscut. Din păcate, românii au tendința de a se prezenta pe ei înșiși în tonuri mult mai închise decât realitatea și acest ...

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

astăzi, 10:32
201

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, St...

Razie a polițiștilor în București și 23 de județe, printre care și Botoșani: Pesticide confiscate și amenzi de peste 200.000 de lei!

astăzi, 10:25
146

Aproape o tonă și peste 5.000 de litri de produse de protecție a plantelor au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în București și 23 de județe,...