Plop prăbușit peste o mașină. Proprietarul, la un pas de a fi prins sub crengi! FOTO

Oamenii reclamă faptul că, în legătură cu acel plop, au existat mai multe solicitări către administrația locală, el prezentând un pericol pentru cei care locuiesc în zonă. Nu au primit niciun răspuns. 

Plop prăbușit peste o mașină. Proprietarul, la un pas de a fi prins sub crengi! FOTO

Vremea rea care s-a abătut peste județul Botoșani în această dimineață începe să producă pagube, dar și panică printre locuitorii din județ. O familie a avut parte de o spaimă teribilă atunci când, în timpul furtunii de luni dimineață, un plop s-a rupt și a căzut peste mașină, proprietarul autoturismului fiind la un pas de a fi prins dedesubt.

S-a întâmplat la Roma. Imediat ce a început furtuna, proprietarul mașinii a ieșit din casă pentru a muta mașina de sub un plop, tocmai pentru a evita un incident. Nu a mai apucat, întrucât copacul s-a prăbușit, bărbatul reușind să se salveze în ultima clipă. În schimb, mașina a suferit avarii serioase în partea din spate.

Oamenii din Roma reclamă faptul că în legătură cu acel plop au existat mai multe solicitări de a fi tăiat, el prezentând un pericol pentru cei care locuiesc în zonă. Nu au primit niciun răspuns. 

Amintim că județul Botoșani se află astăzi sub atenționare COD GALBEN de vânt puternic, meteorologii avertizând că vremea rea va dura întreaga săptămână.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Asistentă medicală agresată de mama unui copil!

Miercuri, 12 Decembrie 2018
2478

S-a întâmplat în municipiul Botoșani, la Centrul de Primiri Urgențe Pediatrie. Cazul nu este unul singular, din păcate, de multe personalul medical fiind ținta agresiunilor verba...

Post în cadrul Centrului de Creație câștigat prin concurs de una dintre "Fetele de la Botoșani"!

Miercuri, 12 Decembrie 2018
1673

La începutul acestei săptămâni s-a desfășurat concursul pentru ocuparea postului de referent - compartimentul Literatură și Teatru Popular, în cadrul Centrului Județean pentru...

Mașină "înfiptă" în gard, în Zona Industrială a orașului! FOTO

Luni, 3 Decembrie 2018
1180

Accident, în noaptea de duminică spre luni, în Zona Industrială a municipiului Botoșani. Șoferii care se deplasau, duminică noaptea, prin Zona Industrială a orașului, au avut p...