Plop prăbușit peste o mașină. Proprietarul, la un pas de a fi prins sub crengi! FOTO

Oamenii reclamă faptul că, în legătură cu acel plop, au existat mai multe solicitări către administrația locală, el prezentând un pericol pentru cei care locuiesc în zonă. Nu au primit niciun răspuns. 

Plop prăbușit peste o mașină. Proprietarul, la un pas de a fi prins sub crengi! FOTO

Vremea rea care s-a abătut peste județul Botoșani în această dimineață începe să producă pagube, dar și panică printre locuitorii din județ. O familie a avut parte de o spaimă teribilă atunci când, în timpul furtunii de luni dimineață, un plop s-a rupt și a căzut peste mașină, proprietarul autoturismului fiind la un pas de a fi prins dedesubt.

S-a întâmplat la Roma. Imediat ce a început furtuna, proprietarul mașinii a ieșit din casă pentru a muta mașina de sub un plop, tocmai pentru a evita un incident. Nu a mai apucat, întrucât copacul s-a prăbușit, bărbatul reușind să se salveze în ultima clipă. În schimb, mașina a suferit avarii serioase în partea din spate.

Oamenii din Roma reclamă faptul că în legătură cu acel plop au existat mai multe solicitări de a fi tăiat, el prezentând un pericol pentru cei care locuiesc în zonă. Nu au primit niciun răspuns. 

Amintim că județul Botoșani se află astăzi sub atenționare COD GALBEN de vânt puternic, meteorologii avertizând că vremea rea va dura întreaga săptămână.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

O poveste cu viaţă, despre viaţă: reîntâlnirea dintre un paramedic şi cel mai mic pacient al său

Luni, 11 Februarie 2019
2735

Iată postarea ISU:"Elena Florentina - viața din căușul palmei"La prima vedere această fotografie pare să reprezinte un tablou devenit clasic - un pompier -paramedic cu un copi...

Tot mai puţini copii în centrele de plasament. Alternativa aplicată la Botoşani

Sâmbătă, 9 Februarie 2019
1258

Politicile implementate la nivelul Autorităţii Naţionale de Protecţie a Copilului au rezultate spectaculoase dacă analizăm statisticile Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie...

Adolescent după gratii după comiterea mai multor furturi

Sâmbătă, 9 Februarie 2019
372

Poliţiştii dorohoieni au pus în aplicare joi un mandat emis de Judecătoria Dorohoi pe numele unui tânăr de 16 ani, din aceeaşi localitate. Faţă de acesta, instanţa a dispus măsura...