Plop prăbușit peste o mașină. Proprietarul, la un pas de a fi prins sub crengi! FOTO

Oamenii reclamă faptul că, în legătură cu acel plop, au existat mai multe solicitări către administrația locală, el prezentând un pericol pentru cei care locuiesc în zonă. Nu au primit niciun răspuns. 

Plop prăbușit peste o mașină. Proprietarul, la un pas de a fi prins sub crengi! FOTO

Vremea rea care s-a abătut peste județul Botoșani în această dimineață începe să producă pagube, dar și panică printre locuitorii din județ. O familie a avut parte de o spaimă teribilă atunci când, în timpul furtunii de luni dimineață, un plop s-a rupt și a căzut peste mașină, proprietarul autoturismului fiind la un pas de a fi prins dedesubt.

S-a întâmplat la Roma. Imediat ce a început furtuna, proprietarul mașinii a ieșit din casă pentru a muta mașina de sub un plop, tocmai pentru a evita un incident. Nu a mai apucat, întrucât copacul s-a prăbușit, bărbatul reușind să se salveze în ultima clipă. În schimb, mașina a suferit avarii serioase în partea din spate.

Oamenii din Roma reclamă faptul că în legătură cu acel plop au existat mai multe solicitări de a fi tăiat, el prezentând un pericol pentru cei care locuiesc în zonă. Nu au primit niciun răspuns. 

Amintim că județul Botoșani se află astăzi sub atenționare COD GALBEN de vânt puternic, meteorologii avertizând că vremea rea va dura întreaga săptămână.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Cinci copii la spital, după ce au mâncat din fructele unui arbust!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
2495

Curiozitatea i-a dus direct pe patul de spital! Cinci copii, patru dintre ei fiind frați, au ajuns în atenția medicilor dorohoieni după ce au mâncat fructe dintr-un copac pe care l-au g...

Echipaj medical solicitat pentru un șofer care a suferit o criză la volan! FOTO

Marţi, 16 Octombrie 2018
3847

Un botoșănean a ajuns cu mașina în șanț, marți la amiază, după ce i s-a făcut rău la volan. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, se deplasa cu mașina în momentul...

Salvat în ultima clipă de la o moarte cumplită!

Luni, 15 Octombrie 2018
4377

O ceartă conjugală s-ar fi putut termina groaznic, femeia povestindu-le medicilor că, îngrijorată de faptul că, după ce s-au certat, soțul ei nu mai ieșea dintr-o anexă a gospodăriei, ...