Percheziții, în această dimineață, la domiciliile unor botoșăneni care au comis tâlhării! Șase persoane duse la audieri!

Poliţiştii au găsit la locuințele celor vizați mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte 20.000 de lei.

Percheziții, în această dimineață, la domiciliile unor botoșăneni care au comis tâlhării! Șase persoane duse la audieri!
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, au efectuat în această dimineaţă 4 percheziţii domiciliare pe raza comunei Cristineşti, la principalii suspecţi în cazurile a două tâlhării comise în perioada martie-aprilie 2018, pe raza comunelor G. Enescu şi Havârna.
 
Din cercetări a rezultat faptul că în perioada martie – aprilie 2018, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 40 de ani, au pătruns fără drept în locuinţele unor persoane din comunele G. Enescu şi Havârna, iar prin folosirea prin acte de violenţă au sustras sume de bani şi un telefon mobil.
 
În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat mai multe obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte şi telefoane mobile care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Totodată, 6 persoane au fost conduse la sediul IPJ Botoşani pentru audieri, în vederea luării măsurilor legale.
 
Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte 20.000 de lei.
 
La acţiune au participat şi luptători SAS din cadrul IPJ Botoşani, cu spijinul Serviciului Operațiuni Speciale Botoșani și  Biroul de Analiza Informațiilor Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
152

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
113

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
178

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...