Panică într-un bloc din municipiul Botosani! Copilă blocată în apartament, în timp ce bunica plangea la ușă! FOTO, VIDEO

Pompierii botosaneni au fost chemati, miercuri seara, pe strada Mihail Kogalniceanu, din municipiul Botosani, pentru a debloca usa unui apartament in care se afla o fetita si care nu mai dadea niciun semn.

Panică într-un bloc din municipiul Botosani! Copilă blocată în apartament, în timp ce bunica plangea la ușă! FOTO, VIDEO

Alarma a fost data de bunica fetei, care dupa cateva ore in care a incercat sa deschida usa a sunat la 112 si a cerut ajutorul pompierilor. Din cate se pare, copila in varsta de 10 ani nu a mai raspuns de la ora 15:00, iar bunica s-a gandit la ce e mai rau.

Un echipaj de pompieri cu descarcerarea mica si un echipaj de ambulanta au ajuns imediat la fata locului, dar pentru ca nu au reusit sa deschida usa, angajatii ISU Botosani au solicitat autoscara pentru interventii la inaltime.

In momentul in care pompierii au ajuns cu scara in dreptul geamului, copila s-a trezit din somn si a deschis usa, astfel ca echipajul de ambulanta si bunica au putut intra in casa. Fetita era bine si doar somnul a facut ca aceasta sa nu auda zgomotul de afara.











 

 

Spune-ne opinia ta