Moment de panică pentru o tânără însărcinată. Un șofer beat a ajuns pe scuar, milimetric pe lângă femeie

Moment de panică pentru o tânără însărcinată. Un șofer beat a ajuns pe scuar, milimetric pe lângă femeie

Un accident rutier a avut loc, joi seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani. O tânără însărcinată a fost la un pas de a fi acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni, după ce un șofer aflat în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului și a ajuns pe scuar.

S-a întâmplat în intersecția cu strada Grivița, în apropiere de Uvertura Mall. Anchetatorii au stabilit că un bărbat 33 ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Națională din municipiul Botoșani spre centrul localității, ajungând în intersecție, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe scuarul din apropierea trecerii de pietoni. O tânără aflată pe trecere a suferit un atac de panică, întrucât mașina trecuse pe lângă aceasta milimetric.

„Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat Simona Pușcașu, reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta