Maşini distruse de un şofer cu BMW beat criţă, în parcarea ISU! FOTO

Un şofer care s-a urcat băut la volan a provocat un accident chiar în parcarea din faţa sediului Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. A distrus o maşină parcată, iar el şi un amic au ajuns la spital.

Maşini distruse de un şofer cu BMW beat criţă, în parcarea ISU! FOTO

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, cu puţin înainte de ora 01.00. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, C. M., aflat la volanul unui BMW înmatriculat în Belgia se deplasa pe strada Uzinei, dinspre strada Împărat Traian către Gară, iar când a ajuns în dreptul sediului ISU a pierdut controlul asupra volanului, maşina a zburat peste un scuar şi a izbit violent un autoturism Skoda care fusese lăsat în parcare de un angajat al ISU, mașina fiind luată de la o rudă.

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate într-un gard din beton al instituţiei.

Alarmaţi de zgmotoul puternic, mai mulţi angajaţi ai ISU au ieşit afară. În BMW se aflau doi tineri. În scurt timp la faţa locului au ajuns şi poliţiştii dar şi ambulanţa.

Şoferul dar şi pasagerul, în vârstă de 22 de ani, au fost duşi la Unitatea de Primire Urgenţe. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit unor surse, tânărul care a provocat accidentul ar fi devenit violent când a ajuns la spital fiind nevoie de încătușarea acestuia. În BMW oamenii legii au găsit mai multe sticle cu bere.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
18

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
206

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....