Maşină răsturnată la Ipoteşti! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Trei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.

Maşină răsturnată la Ipoteşti! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ipoteşti. O şoferiţă din Borşa, judeţul Maramureş, în vârstă de 37 de ani, aflată la volanul unui Opel Corsa, a pierdut controlul asupra volanului. Intr-o curbă, autoturismul a ieşit de pe şosea, s-a dat peste cap şi a rămas pe cupolă pe câmpul de pe marginea drumului.

Parapetul din metal de pe marginea şoselei a fost rupt, la fel şi mai mulţi copăcei.

Toate cele trei persoane aflate în maşină au reuşit să iasă singure din interiorul vehiculului şi au sunat la 112 după ajutor.

În scurt timp la locul accidentului au ajuns cadrele medicale şi poliţiştii, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Femeia aflată la volan a primit la faţa locului îngrijiri de la echipajul de pe ambulanţă, iar cei doi pasageri au fost de asemenea preluaţi şi vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii.

Cele trei persoane veneau de la Botoşani unde au făcut cumpărături pentru înmormântarea unei rude. Din primele cercetări făcute de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Comuna Mihai Eminescu se află sub Cod Galben de polei până la ora 18.00. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

NU avem drumuri, NU avem educația și nici spitalele cele mai bune din România! Dar: botoșănenii sunt cei mai buni plătitori de taxe și impozite din România!

astăzi, 18:30
52

 "Indicatorii de performanță" ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) nu arată prea bine după standardele instituției și cu atât mai puțin după necesităț...

Alcoolul l-a împiedicat să ajungă acasă nevătămat

astăzi, 18:07
361

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a căzut de pe bicicletă. Accidentul a avut loc în miez de noapte, la Tudora, bărbatul ameţit de aburii alcoolului încerc&ac...

Casă modulară pentru o botoșăneancă și fiica sa

astăzi, 15:53
525

Prefectul Dan Şlincu a convocat, joi, o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în calitate de preşedinte al acestei comisii, pentru acordarea unei locuinţe m...