Maşină răsturnată la Ipoteşti! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Trei persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp.

Maşină răsturnată la Ipoteşti! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Accidentul a avut loc pe raza localităţii Ipoteşti. O şoferiţă din Borşa, judeţul Maramureş, în vârstă de 37 de ani, aflată la volanul unui Opel Corsa, a pierdut controlul asupra volanului. Intr-o curbă, autoturismul a ieşit de pe şosea, s-a dat peste cap şi a rămas pe cupolă pe câmpul de pe marginea drumului.

Parapetul din metal de pe marginea şoselei a fost rupt, la fel şi mai mulţi copăcei.

Toate cele trei persoane aflate în maşină au reuşit să iasă singure din interiorul vehiculului şi au sunat la 112 după ajutor.

În scurt timp la locul accidentului au ajuns cadrele medicale şi poliţiştii, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Femeia aflată la volan a primit la faţa locului îngrijiri de la echipajul de pe ambulanţă, iar cei doi pasageri au fost de asemenea preluaţi şi vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii.

Cele trei persoane veneau de la Botoşani unde au făcut cumpărături pentru înmormântarea unei rude. Din primele cercetări făcute de poliţişti, se pare că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Comuna Mihai Eminescu se află sub Cod Galben de polei până la ora 18.00. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care și-a ucis concubina cu toporul, arestat preventiv

Marţi, 11 August 2020
230

Bărbatul de 56 de ani care și-a ucis concubina, în vârstă de 62 de ani, din comuna Corlăteni, prin lovituri cu toporul, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, adică până ...

Femeie încarcerată la Botoșani, pentru că a vândut un telefon găsit pe stradă

Marţi, 11 August 2020
1790

Păţanie de pomină pentru o femeie de 49 de ani care a găsit pe stradă un telefon mobil pe care s-a gândit să şi-l însuşească. Descoperită de oamenii legii, femeia a fost cercetat...

Undă verde în CL pentru reducerea la jumătate a impozitului pe clădiri datorat de agenții economici pe perioada stării de urgență

Marţi, 11 August 2020
338

În cursul zilei marți, a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Botoșani, în care s-a aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea facilităț...