Mașină ajunsă pe trotuar, după o depășire neregulamentară! Un taximetrist a fost rănit! FOTO

Un șofer care s-a angajat într-o depășire neregulamentară a provocat, sâmbătă seara, un accident în urma căruia o persoană a fost rănită, iar două autoturisme avariate.

Mașină ajunsă pe trotuar, după o depășire neregulamentară! Un taximetrist a fost rănit! FOTO

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu, în fața Secției de Pediatrie. Un autoturism Dacia Logan, care circula în regim taxi, condus de un bărbat de 43 de ani, se deplasa dinspre strada Octav Onicescu și când a ajuns la poarta spitalul a semnalizat stânga pentru a intra în curte.

În acel moment, potrivit polițiștilor, a fost lovit de un VW, condus de un tânăr de 22 de ani, care circula în spatele său și care s-a angajat în depășire pe linie continuă. În urma impactului dintre cele două mașini, VW-ul a ajuns pe trotuarul de pe contrasens, lovind un indicator rutier și un coș de gunoi. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu fie nicio persoană pe trotuar.

Șoferul de pe taxi a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind preluat de o ambulanță și tarsnportat la spital, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală dun culpă. 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
120

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
86

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
257

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...