Mașină ajunsă pe trotuar, după o depășire neregulamentară! Un taximetrist a fost rănit! FOTO

Un șofer care s-a angajat într-o depășire neregulamentară a provocat, sâmbătă seara, un accident în urma căruia o persoană a fost rănită, iar două autoturisme avariate.

Mașină ajunsă pe trotuar, după o depășire neregulamentară! Un taximetrist a fost rănit! FOTO

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Mihai Eminescu, în fața Secției de Pediatrie. Un autoturism Dacia Logan, care circula în regim taxi, condus de un bărbat de 43 de ani, se deplasa dinspre strada Octav Onicescu și când a ajuns la poarta spitalul a semnalizat stânga pentru a intra în curte.

În acel moment, potrivit polițiștilor, a fost lovit de un VW, condus de un tânăr de 22 de ani, care circula în spatele său și care s-a angajat în depășire pe linie continuă. În urma impactului dintre cele două mașini, VW-ul a ajuns pe trotuarul de pe contrasens, lovind un indicator rutier și un coș de gunoi. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu fie nicio persoană pe trotuar.

Șoferul de pe taxi a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind preluat de o ambulanță și tarsnportat la spital, acesta suferind un traumatism cranio-cerebral și mai multe contuzii.

Niciunul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală dun culpă. 

 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
301

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
17

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
371

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...