La spital, după ce a fost bătut de șase indivizi într-un bar din județ!

Cei șase agresori au fost amendați cu câte 1000 de lei, dar cu o sancțiune de 200 de lei s-a ales și administratorul barului, pentru servirea de băuturi alcoolice persoanelor aflate în stare de ebrietate. 

La spital, după ce a fost bătut de șase indivizi într-un bar din județ!
Duminică, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Hudeşti, în timp ce se afla într-un bar de pe raza comunei de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan avut cu şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 58 de ani, a fost agresat de aceştia.

Ulterior, în cursul zilei de luni, tânărul de 20 de ani s-a prezentat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Poliţiştii i-au sancţionat pe cei şase bărbaţi cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, fiecare, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, pentru provocare de scandal. Totodată, administratorul localului a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 200 de lei, pentru servirea de băuturi alcoolice persoanelor aflate în stare de ebrietate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, inspector de poliție Maria Carp, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Radu Istrate

Drama unei familii din Brăești: Le-a murit copilul, de numai șase luni, în brațe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva!

astăzi, 23:21
302

Tragedia s-a petrecut sâmbătă dimineața, la Brăești. Mama a observat mai întâi că micuțul respira din ce în ce mai greu și, pentru că starea se agrava, a mers la medic...

Pacient în stare gravă, preluat de elicopterul SMURD de la Dorohoi!

astăzi, 19:23
810

Un elicopter SMURD a fost chemat, duminică după-amiază, la Dorohoi, pentru a prelua un pacient care a suferit un infarct miocardic.Aeronava aeriană a aterizat pe Stadionul din municipiul Doroh...

Accident în gospodărie: Femeie rănită de drujba pe care o mânuia fiul ei!

astăzi, 17:12
1874

O situație mai puțin obișnuită s-a petrecut în județul Botoșani, o femeie în vârstă de 44 de ani ajungând la spital cu o tăietură la picior provocată de fiul său minor. Femeia, din...