Inconștiență! Tânăr prins conducând cu 123 km/h, prin oraș!
BOTOSANI

S-a crezut zmeul șoselelor, fără a ține cont că circulă  prin oraș, unde la orice pas ar fi putut să provoace o nenorocire.

Inconștiență! Tânăr prins conducând cu 123 km/h, prin oraș!

Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din județul Botoșani, care a fost surprins de aparatul radar circulând pe o stradă din orașul Darabani cu viteză mare.

Aparatul de pe mașina Poliției a înregistrat o viteză de 123 km/h. Șoferul teribilist s-a ales cu o amendă în cuantum de 1.305 lei și a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

În minivacanța de Rusalii, 8 șoferi care au criculat pe șoselele din județul Botoșani au rămas fără permis după ce au fost depistați conducând cu viteză excesivă. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
114

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
374

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
346

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...