Geantă cu aproape 5.000 de lei pierdută de o femeie din Dorohoi, găsită pe marginea unui drum

Un gest simplu și normal, nu numai pentru un poliţist, ci pentru orice cetăţean, precum şi un serviciu de patrulare executat cu profesionalism au fost motive de bucurie pentru o familie de pensionari din Dorohoi și au reprezentat evitarea unei pagube de aproape 5.000 de lei. 

Geantă cu aproape 5.000 de lei pierdută de o femeie din Dorohoi, găsită pe marginea unui drum

La data 26 august a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în timp ce acţionau în trafic, pe DN29A, pe raza comunei Adâncata, au observat o geantă aflată pe acostamentul drumului.

În interior au fost găsiți 4.833 de lei, cartea de identitate a unei femei, de 63 de ani, din municipiul Dorohoi, un set de chei, mai multe carduri şi documente.

În doar câteva minute, poliţiştii au găsit posesoarea genții şi i-au dat vestea că i-au recuperat bunurile pierdute.

Conform spuselor femeii, geanta poziţionată în lateralul portierei ar fi căzut când a deschis ușa autoturismului pentru a cere indicații referitoare la o adresă. Împreună cu soțul său, aceasta a venit în localitate pentru a face anumite cumpărături pentru nepoţi în contextul începerii noului an şcolar.

Nenumărate au fost mulțumirile celor doi bunici pentru polițiștii care au reușit să redea bunurile și să le readucă bucuria pe chip.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
209

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
136

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
214

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...