Femeie lovită de un BMW pe trecerea de pietoni! FOTO

Un nou accident pe trecerea de pietoni a avut loc, luni la amiază, pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul Botoșani.

Femeie lovită de un BMW pe trecerea de pietoni! FOTO

O femeie în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital după ce a fost acroșată de un autoturism.

Femeia a vrut să traverseze Calea Națională, în apropierea stației Petrom, pe trecerea de pietoni, dar în momentul în care a pășit pe marcajul pietonal a fost acroșată de un BMW condus de Andrei C., de 32 de ani, din Coșula, care se deplasa dinspre piață către Lebăda.

După ce a fost atinsă de mașină, femeia a acuzat dureri motiv pentru care a fost solicitată și intervenția unei Ambulanțe, victima fiind transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații.

Polițiștii au făcut măsurători la locul accidentului iar pe numele șoferului vor deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din primele cercetări făcute de oamenii legii reiese că vina pentru producerea evenimentului rutier aparține conducătorului auto care nu a acordat prioritate pietonului. 





 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
231

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
69

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
68

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...