Două persoane duse la audieri, în urma perchezițiilor efectuate miercuri dimineața. Ce au găsit polițiștii!

În perioada 10 august- 28 septembrie, acestea ar fi înşelat trei persoane din municipiile Botoşani şi Dorohoi. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 37.000 lei.

Două persoane duse la audieri, în urma perchezițiilor efectuate miercuri dimineața. Ce au găsit polițiștii!

Poliţiştii din Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 5 percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune prin metoda “Accidentul”. Două persoane au fost conduse la audieri.

La data de 11 octombrie 2017, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, cu suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, au efectuat 5 percheziţii în Penitenciarul Iaşi şi pe raza localităţii Plevna din judeţul Botoşani, la persoane bănuite de comiterea ori complicitate la săvârşirea de înşelăciuni, prin metoda "Accidentul".

Acitivităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în care nouă persoane sunt bănuite de comiterea infracţiunior de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune, prin metoda "Accidentul".

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 10 august- 28 septembrie a.c., acestea ar fi înşelat, trei persoane din municipiile Botoşani şi Dorohoi.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 37.000 lei.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au identificat 12 terminale mobile, 11 cartele SIM şi mai multe înscrisuri, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La activităţile desfăşurate în Penitenciarul Iaşi au participat lucrători din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

    

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
24

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
106

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţiţi Mc. Marcu, Episcopul Aretuselor, şi Chiril diaconul

astăzi, 06:54
13

Sfântul Marcu (sec. 4) s-a născut în zilele împăratului Constantin cel Mare (306-337), cel care a oprit prigoanele împotriva creştinilor, dând deplină libertate Biser...