Cadru didactic de la un liceu botoşănean trimis la Iaşi, după ce s-a lovit la cap de treptele din unitate!

Cadru didactic de la un liceu botoşănean trimis la Iaşi, după ce s-a lovit la cap de treptele din unitate!

Un cadru didactic de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian”, din municipiul Botoşani, a fost transferat, miercuri, la o clinică din Iaşi, după ce s-a lovit la cap în timp ce se afla în incinta unităţii de învăţământ.

Învăţătoarea Angelica Băiţan, în vârstă de 45 de ani, care predă la clasa a II-a, ieşise de la oră şi când a ajuns în faţa cancelariei se pare că i s-a făcut rău şi a căzut jos, în cădere lovindu-se la cap de treptele aflate în imediata apropiere. De altfel, aceasta a acuzat o stare de rău încă de când a ajuns la serviciu. 

Colegii cadrului didactic au sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă. După ce cadrele medicale i-au acordat învăţătoarei primul ajutor, aceasta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati, unde a fost supusă mai multor investigaţii.

Medicii au decis ca pacienta să fie transferată la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi, fiind diagnosticată cu un hematom subdural.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşăneni obligaţi la plata a mii de lei către o firmă anchetată penal pentru încasarea ilegală a unor servicii medicale!

astăzi, 17:05
944

O mare corporație franțuzească, Air Liquide Vitalaire, este cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți depen...

O nouă atenționare de la meteorologi: Lapoviță, ninsoare și vânt!

astăzi, 16:37
715

În intervalul 19 ianuarie, ora 20.00-20 ianuarie, ora 08.00, se vor semnala ninsori local însemnate cantitativ la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, prec...

Un judecător botoşănean părăseşte sistemul. Preşedintele României a semnat decretul de pensionare

astăzi, 15:57
578

Este vorba despre Lilioara Toporăscu, care a depus la finele anului trecut cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.Judecătorul cu grad de Curte de Apel a activat iniţi...