Botoșăneni răniți, după ce șoferul unei mașini a intrat cu mașina într-un stâlp!

Pe fondul oboselii, șoferul în vârstă de 67 de ani, din Botoșani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un gard și mai apoi într-un stâlp de electricitate.

Botoșăneni răniți, după ce șoferul unei mașini a intrat cu mașina într-un stâlp!

Accidentul rutier, soldat cu două victime, a avut loc săptămâna trecută, în comuna nemțeană Pipirig. Conform IPJ Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Pipirig, un bărbat de 67 de ani, din Botoșani, pe fondul oboselii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare părăsind partea carosabilă și intrând într-un gard și mai apoi într-un stâlp de electricitate.

În urma impactului au rezultat două victime. Doi bărbați de 66, respectiv 53 de ani, din Botoșani, pasageri în autoturism, au fost preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta