Azi-noapte: Taximetrist găsit tăiat și plin de sânge în mașină, după ce polițiștii au luat la rost suspectul

Azi-noapte: Taximetrist găsit tăiat și plin de sânge în mașină, după ce polițiștii au luat la rost suspectul

Atac sângeros, în municipiul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitate, ar fi încercat să ucidă un taximetrist în vârstă de 42 de ani.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Botoșani a observat, pe strada Petru Rareș, un autoturism tip taxi, care staționa pe partea dreaptă a părții carosabile, iar dinspre acesta încerca să se facă nevăzut un bărbat. Polițiștii au procedat la interceptarea și legitimarea acestuia, fiind vorba despre Andrei C., un botoșănean în vârstă de 35 de ani.

În timp ce legitimau tânărul, polițiștii au auzit cu groază strigătul de ajutor al unui alt bărbat, care se afla în autoturism. Era vorba despre taximetristul pe care clientul, luat la întrebări de către polițiști, l-a lovit cu un cuțit, atunci când a ajuns la destinație. Victima prezenta tăieturi în zona cervicală și sângera.

Unul dintre polițiști i-a acordat rănitului primul ajutor, până la sosirea echipajului medical solicitat, reușind să oprească sângerarea, iar celălalt polițist a imobilizat suspectul.

Taximetristul, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat de un echipaj al SMURD și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. De acolo, pacientul a fost transferat pe Secția de Chirurgie și băgat direct în sala de operații.

Andrei C. de ani a fost condus la sediul Poliției Municipiului Botoșani pentru audieri, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. 

„De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, în cauza fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă  de omor. Cercetările continuă pentru strabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul este chiar un recidivist, eliberat mai devreme în baza recursului compensatoriu, zvon alimentat și de către unii colegi taximetriști ai victimei, care l-ar cunoaște personal pe atacator.

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Răzvan Rotariu, cercetat de Poliție, după ce a fost acuzat de amenințare de către un agent de securitate. „Este o mare miciună. Mi-a spus că mă face vedetă”

astăzi, 09:28
507

Deputatul social-democrat Răzvan Rotariu este plasat din nou sub auspiciile unei acuzații de amenințare și este cercetat penal, după un incident în trafic, pe numele său existân...

Război pe tema diminuării subvenției alocate Parcului de la Cornișa

Vineri, 21 Februarie 2020
841

Ca urmare a aprobării proiectului de buget local pentru anul 2020 al municipiului Botoșani cu amendamentele inițiate de către viceprimarul Cosmin Andrei, subvenția către Parcul de agrement de la...

Scandal de proporții la o școală din județ. Mizeria și șobolanii ar fi motivele pentru care părinții au inițiat o grevă. Conducerea: „Cred că a pus intenționat șobolanul acolo, ca să ajungă la Acces Direct”

Vineri, 21 Februarie 2020
4819

O școală din județul Botoșani se află în centrul unui adevărat scandal. Părinții elevilor de clasa a patra nu își mai lasă copiii să meargă la ore. În vreme ce un părint...