Autoturism avariat și abandonat într-o intersecție!

Șoferii care au văzut mașina abandonată la intersecția a două drumuri naționale din județul Botoșani au sesizat poliția, mai ales că autoturismul era și avariat. Oamenii legii au ridicat mașina, demarând totodată cercetări pentru identificarea conducătorului auto.

Autoturism avariat și abandonat într-o intersecție!
Duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Vârfu Câmpului, la intersecţia drumurilor naţionale DN 29 A cu DN 29 C, se găseşte un autoturism avariat şi abandonat, care blochează traficul.
 
Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a identificat autoturismul în cauză, acesta având aplicat un număr de înmatriculare provizoriu emis de judeţul Suceava. Cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că numărul de înmatriculare respectiv este expirat din luna aprilie 2017.
 
Autoturismul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, conform  prevederilor Codului de Procedură Penală. "În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, în vederea identificării conducătorului auto şi tragerea la răspundere penală", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta