Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

Ancheta penală ce priveşte cauzele care au dus la explozia din blocul Primăverii 18 a fost preluată de o altă unitate de parchet, cercetările fiind continuate de aceasta.

Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Constituit sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, dosarul referitor la explozia care a afectat dramatic imobilul din Primăverii 18 şi a dus la rănirea deosebit de gravă a două persoane, precum şi la rănirea altor patru, printre care şi un copil, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Şi asta la solicitarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, din cauza complexităţii dosarului.

"Cercetările au loc în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă", spune procurorul Valeriu Chihaia, şeful Secţiei Urmărire Penală din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Săptămâna trecută, poliţiştii criminalişti au mers în scara blocului afectată de explozie, unde au stat de vorbă cu proprietarii şi au preluat imagini foto-video.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANM: Două zile de vreme rea în toată țara

Joi, 29 Octombrie 2020
648

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de vreme rea, valabilă pentru întreaga țară, timp de două zile.Avertizarea intră în vigoare vineri,...

Peste 60 de amenzi aplicate ieri pentru încălcări ale măsurilor anti-COVID

Joi, 29 Octombrie 2020
162

Miercuri, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfășurate noi acțiuni de verificare, în sistem integrat, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării d...

FOTO: Razii în opt stații de cale ferată din Botoșani, amenzi împărțite de polițiști

Joi, 29 Octombrie 2020
220

Miercuri, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, au acționat pentru creșterea gradului...