Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

Ancheta penală ce priveşte cauzele care au dus la explozia din blocul Primăverii 18 a fost preluată de o altă unitate de parchet, cercetările fiind continuate de aceasta.

Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Constituit sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, dosarul referitor la explozia care a afectat dramatic imobilul din Primăverii 18 şi a dus la rănirea deosebit de gravă a două persoane, precum şi la rănirea altor patru, printre care şi un copil, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Şi asta la solicitarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, din cauza complexităţii dosarului.

"Cercetările au loc în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă", spune procurorul Valeriu Chihaia, şeful Secţiei Urmărire Penală din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Săptămâna trecută, poliţiştii criminalişti au mers în scara blocului afectată de explozie, unde au stat de vorbă cu proprietarii şi au preluat imagini foto-video.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr drogat, cules de două ori de pe stradă. A refuzat internarea de la Psihiatrie și a încercat să fugă de la UPU!

Marţi, 17 Iulie 2018
565

Tânărul care duminică seara a ajuns la Psihiatrie, după ce medicii i-au găsit în buzunare pliculețe cu substanțe necunoscute, a fost externat imediat ce a fost stabilizat. Numai că ...

Bani mai multi pentru asistentii care au in ingrijire adulti cu handicap, dar si restrictii si amenzi!

Marţi, 17 Iulie 2018
322

Guvernul a decis marti, in sedinta, ca asistenul personal care ingrijeste un adult cu handicap accentuat sa primeasca, pe langa salariu, o alocatie lunara de 600 de lei pe luna, iar cel care ingrijest...

Ni-i trimite acasă: Primărița Romei le dă bani romilor să se întoarcă în România. Primii 14 sunt gata de plecare! VIDEO

Marţi, 17 Iulie 2018
426

Programul inițiat de Primăria Romei se intitulează "întoarcere asistată" și este soluția găsită de Virginia Raggi, primarul capitalei italiene, la problema cetățenilor r...