Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

Ancheta penală ce priveşte cauzele care au dus la explozia din blocul Primăverii 18 a fost preluată de o altă unitate de parchet, cercetările fiind continuate de aceasta.

Ancheta privind explozia din Primăverii, transferată la alt parchet

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Constituit sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, dosarul referitor la explozia care a afectat dramatic imobilul din Primăverii 18 şi a dus la rănirea deosebit de gravă a două persoane, precum şi la rănirea altor patru, printre care şi un copil, a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Şi asta la solicitarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, din cauza complexităţii dosarului.

"Cercetările au loc în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă", spune procurorul Valeriu Chihaia, şeful Secţiei Urmărire Penală din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Săptămâna trecută, poliţiştii criminalişti au mers în scara blocului afectată de explozie, unde au stat de vorbă cu proprietarii şi au preluat imagini foto-video.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

astăzi, 15:51
300

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...

Primarul Cătălin Flutur, despre întreruperea apei: "Îmi doresc să vină cineva în faţa botoşănenilor şi să îşi asume disconfortul creat"

astăzi, 14:07
801

Începând de ieri dimineaţă, telefoanele Primăriei municipiului Botoşani au sunat mult mai mult decât de obicei. Botoşănenii, pe bună dreptate, au reclamat faptul că au rămas...

Expoziţia retrospectivă "Dimitrie Loghin (1910 – 1982)", la Galeriile de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani!

astăzi, 14:03
60

Muzeul Judeţean Botoşani prezintă în perioada 21 octombrie – 15 noiembrie 2017, în spaţiul Galeriilor de Artă "Ştefan Luchian" Botoşani, expoziţia retrospectiv...