ȘOCANT! Cadavrul unui bebeluș, găsit în apropierea Poligonului ACR! FOTO, VIDEO

Descoperire macabră, marți după-amiază, în apropierea Poligonului ACR din municipiul Botoșani. Cadavrul unui prunc de doar câteva zile a fost găsit într-un canal de colectare a apei din apropierea poligonului. 

ȘOCANT! Cadavrul unui bebeluș, găsit în apropierea Poligonului ACR! FOTO, VIDEO

În urmă cu câteva zile, o sesizare făcută la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani a pus în alertă reprezentanții instituției, care au anunțat de îndată poliția. O persoană a sesizat faptul că o tânără de 21 de ani ar fi dat naștere unui copil, dar pruncul nu a fost văzut niciodată. 

Oamenii legii au mers la domiciliul persoanei indicate ca fiind mama și au luat-o la audieri. În faţa anchetatorilor, tânăra a avut o atitudine de negare totală a evidenţei și a întrebat la rândul ei de ce este interogată.

"În urma investigațiilor specifice, existând inclusiv mărturia unui taximetrist care a dus-o pe tânără în zona poligonului ACR, marți a fost descoperit cadavrul bebelușului într-un canal de colectare a apei din imediata apropiere a poligonului", spune procurorul Valeriu Chihaia, şeful Secţiei Urmărire Penală şi purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Potrivit primelor informaţii, pruncul a fost născut pe data de 13 septembrie, în Maternitatea Botoșani, şi a avut puţin pste 3.000 de grame Trupul fără viață a fost extras din canal de către un pompier și a fost preluat de angajaţii de la Medicina Legală, în vederea efectuării necropsiei. Micuţul era într-o pungă din plastic, legată, pusă într-o altă pungă din material textil.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar tânăra va fi acuzată, poate chiar marţi seară, de omor. 













 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
118

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
76

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
75

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...