Accident pe drumul european spre Iași! Tineri la spital, după ce s-au izbit violent cu mașina de un cap de pod! FOTO
ACCIDENT!

Două persoane au fost rănite, miercuri, după ce mașina cu care se deplasau, pe drumul european Botoșani-Tg. Frumos, a intrat violent într-un cap de pod. 

 

Accident pe drumul european spre Iași! Tineri la spital, după ce s-au izbit violent cu mașina de un cap de pod! FOTO

Un autoturism VW Polo, condus de un șofer de 26 de ani, din satul Dumbrăvița, comuna Ibănești, în care se mai aflau doi tineri, se deplasa pe drumul european dinspre Flămânzi spre Botoșani. La ieșire din orașul Flămânzi, șoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a pătruns pe contrasens și s-a înfipt într-un cap de pod.

Cei doi pasageri care se aflau în mașină, o fată și un băiat, au fost răniți, aceștia fiind preluați de echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și de o ambulanță. Una dintre victime este suspectă că a suferit o fractură la un picior, ambii răniți fiind transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati. 

Șoferul le-a spus polițiștilor că ar fi încercat să evite o căruță care circula în fața sa și care a vrut să facă stânga, fără a se asigura căruțașul. Când a tras de volan nu a mai putut controla mașina și a ajuns în șanțul de pe sensul opus de mers.

Oamenii legii au făcut măsurători la fața locului și vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

"Pe fondul neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă și a ajuns în șanțul de pe partea stângă. În continuare efectuăm cercetări pentru a stabili care este cauza producerii accidentului", a declarat Ionuț Apostol, din cadrul Poliției Rutiere Botoșani. 







 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
473

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
63

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...