Accident în toiul nopţii! Două persoane rănite, şoferul nevinovat beat şi cu maşina împrumutată! FOTO

Accident în toiul nopţii! Două persoane rănite, şoferul nevinovat beat şi cu maşina împrumutată! FOTO

Doi tineri au ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00, în localitatea Truşeşti. Un tânăr în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul unui Renault, pe care îl împrumutase de la o cunoştinţă, se deplasa pe o stradă din localitate, iar în apropierea unui depozit cu materiale de construcţii un VW Passat, condus de un tânăr de 20 de ani, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga, cele două autoturisme intrând în coliziune.

În urma impactului, şoferul de la VW şi pasagera de pe scaunul din dreapta faţă, o fată de 19 ani, au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Şoferul de pe Renault a scăpat nevătămat. În schimb, poliţiştiii au descoperit că acesta era băut, etilotestul indicând o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
36

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
420

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
237

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...