Accident în municipiul Dorohoi: un bărbat a ajuns la spital

Accident în municipiul Dorohoi: un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Dorohoi, a ajuns la spital, miercuri, în jurul amiezii, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în localitate.

Potrivit unor surse din anchetă, în jurul orei 11:00,  în timp ce conducea pe strada Luceafărul din Dorohoi, pierde controlul asupra direcției de mers și pătrunde pe trotuar, apoi intră în coliziune cu gardul unei locuințe.

În urma unui apel la 112, la fața locului au fost direcționate un echipaj de pompieri ai Detașamentului din Dorohoi, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și unul de poliție rutieră.

Șoferul se afla singur în mașină, în momentul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Bărbatul nu avea leziuni, dar a fost preluat de echipajul de ambulanță pentru efectuarea de investigații medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal din Dorohoi.

Nu avem dosar, deocamdată, facem cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat inspectorul principal Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.