Un bărbat a fost reţinut 24 de ore pentru hărţuire! Acesta o urmărea de două luni pe o fostă angajată pentru a se răzbuna!

Un bărbat a fost reţinut 24 de ore pentru hărţuire! Acesta o urmărea de două luni pe o fostă angajată pentru a se răzbuna!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 45 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada ianuarie –februarie a.c. acesta a urmărit o tânără de 20 de ani din localitatea Curteşti, în repetate rânduri, fără drept şi fără a avea un inters legitim, cauzându-i acesteia o stare de temere.

“Ulterior, în timp ce victima se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Botoşani şi apoi la societatea comercială unde îşi desfăşura activitatea profesională, bărbatul i-a  adresat ameninţări cu acte de violenţă şi a lovit-o în zona spatelui”, au explicat polițiștii de la Botoșani.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că activitatea infracţională a fost săvârşită în scopul răzbunării faţă de persoana vătămată, întrucât aceasta, în calitate de fostă angajată a societăţii pe care o administrează bărbatul, a formulat împotriva lui o reclamaţie în urma căreia acesta a primit o sancţiune contravenţională în cuantum de 20.000 de lei.

“În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi bărbatul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au mai adăugat polițiștii.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
203

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
153

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1208

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...