Accident grav la Vorona! Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau a rupt un stâlp! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un accident grav a avut loc marţi după-amiază în localitatea Poiana, comuna Vorona, în urma căruia două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost rănite şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Accident grav la Vorona! Două persoane rănite după ce maşina în care se aflau a rupt un stâlp! FOTO, VIDEO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Nefericitul eveniment a avut loc pe drumul judeţean ce leagă comunele Corni şi Vorona, pe o porţiune de drum cu pietriş, într-o curbă uşoară la dreapta.

Conducătorul auto al unui autoturism VW Polo, înmatriculat în Bulgaria, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a izbit violent într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. În urma impactului, autoturismul a rupt şi un gard al unei gospodării, răsturnându-se pe cupolă. Martorii evenimentului au reuşit să-i scoată pe cei doi răniţi din Polo pe portierele din spate, până la sosirea echipajelor de intervenţie.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, din care echipajul de descarcerare grea, descarcerarea uşoară, paramedicii de la SMURD şi medicul şi asistenţii din autospeciala SMURD de terapie intensivă mobilă. Şeful Detaşamentului de Intervenţii Botoşani, col. Narcis Jachel, spune că pericolul nu a trecut.

"Este un stâlp de electricitate rupt şi prezintă pericol de prăbuşire. Dacă s-ar prăbuşi acest stâlp, ar fi afectate două gospodării. Suntem vigilenţi şi aşteptăm echipele de la E.On pentru a îndepărta pericolul în situaţia creată", spune Narcis Jachel.

În stare mai gravă este femeia care era pe scaunul din dreapta şoferului, aceasta fiind preluată de echipajul cu medic. Cele două ambulanţe au plecat spre Unitatea de Primire a Urgenţelor însoţite de poliţiştii rutieri, care vor facilita accesul până la spital.

Criminaliştii efectuează cercetări la locul accidentului. În zonă a fost prezent şi primarul comunei Vorona, Aurel Ştefan, care s-a interesat de starea victimelor.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
22

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
128

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
278

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...