ACCIDENT GRAV la Prajeni! Copil calcat de tractorul condus chiar de tatal sau!

Un baiat in varsta de 11 ani a ajuns in stare grava la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, dupa ce a fost ranit intr-un accident ce a avut loc in gospodaria parintilor.

ACCIDENT GRAV la Prajeni! Copil calcat de tractorul condus chiar de tatal sau!

Tatal copilului conducea un tractor in gradina. Tractorul avea in partea din spate agatat un utilaj pe care se urcase copilul. In timp ce tatal manevra tractorul, baiatul s-a dezechilibrat si a cazut, fiind mai apoi tarat cativa metri.

Cand a observat ce s-a intamplat, barbatul a sunat la 112 si a cerut ajutorul unui echipaj de ambulanta. Tatal a luat imediat copilul si a plecat inaintea medicilor.

Baiatul a fost transportat de urgenta la spital, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, comotie cerebrala, traumatism coloana toracala, traumatism toraco-abdominal si un traumatism la membrul inferior stang.

Politistii au ajuns si ei la Prajeni si au deschis o ancheta, pentru a afla daca tatal se face vinovat de acest accident.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANAF a publicat Ghidul dedicat persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea de bunuri mobile și imobile!

astăzi, 13:48
12

ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistență contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obținute de persoanele...

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
365

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
34

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...