Ziua Porților Deschise la o școală din municipiul Botoșani

Ziua Porților Deschise la o școală din municipiul Botoșani

Sâmbătă, 29 februarie a.c., Școala Gimnazială Nr. 12 din Botoșani și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag pe micii preșcolari, părinți și bunici.

Ziua Porților Deschise s-a dorit a fi o oportunitate pentru micii preșcolari, de a intra în contact cu spațiile de învățare ale școlii, de a observa mai bine dotările instituiei și de a cunoaște cadrele didactice ale școlii, dar și câțiva dintre viitorii colegi, care s-au dovedit încântați să-i inițieze pe micii vizitatori în tainele plierii hârtiei, muzicii, dar și dornici să se joace alături de micuți.

După cum ne-a informat conducerea instituției de învățământ, pentru anul şcolar 2020 – 2021 sunt aprobate trei  clase pregătitoare –2 învățământ tradițional și o clasă în alternativa STEP BY STEP. Perioada de înscriere cuprinde două etape: prima etapă de înscriere (depunerea cererilor): 4 – 23 martie 2020; a doua etapă de înscriere (depunerea cererilor): 23 – 30 aprilie 2020.

Școala Gimnazială Nr. 12 Botoșani își propune, potrivit reprezentanților acesteia, să dezvolte un învățământ de calitate, acces la educație pentru toți elevii, performanță pentru fiecare elev, cadre didactice motivate și colaborare permanentă cu comunitatea. Valorile pe care le promovează Școala Gimnazială Nr. 12 sunt: performanță, profesionalism, excelență, creativitate, inițiativă, responsabilitate, spirit de echipă, dinamism, comunicare, cooperare, toleranță și respect.

„Oferim elevilor o gamă largă și atractivă de activități educativ extrașcolare, multe dintre ele la propunerea lor. Prin aceasta dorim să încurajăm spiritul de inițiativă al elevilor noștri, să le dăm încredere în forțele proprii, să le dezvoltăm gustul estetic, să le susținem ideile și chiar să se descopere pe ei înșiși”, a declarat Ana-Maria Atodirese, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 12 din Botoșani.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
608

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
128

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
82

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...