O nouă creșă va fi construită în municipiul Botoșani

O nouă creșă va fi construită în municipiul Botoșani

Unul dintre proiectele pe care municipalitatea botoșăneană vrea să le realizeze cu fonduri de la Uniunea Europeană, pe noul exercițiu financiar, este construcția unei creșe.

Potrivit primarului Cătălin Flutur, pentru zona de învățământ suma alocată municipiului Botoșani se ridică la 1,8 milioane de euro.

Printre proiectele pe care la au în plan șefii primăriei se numără o nouă creștă în cartierul Cișmea, dar și modernizări în unele unități de învățământ. 

"Vom mai face o creșă municipală în completarea grădiniței din Cișmea unde avem foarte multe familii tinere și este o zonă în dezvoltare. La învățământul preșcolar ar fi partea de grădinițe, mă gndesc la cea din Parcul Tineretului care necesită o serie de investiții, pe lângă creștă, iar pe axa 4.5 la unul din liceele tehnologie, pentru asta sunt alocați banii. Vorbim în primul de modernizări și punere în valoare mai bine a acestor licee tehnologice", a precizat primarul Cătălin Flutur. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 5 milioane de lei primite de judeţul Botoşani la rectificarea bugetară. Unde se duc banii!

Joi, 21 Septembrie 2017
638

În urma rectificării bugetare ce a fost operată la nivel central judeţului Botoşani i-a fost alocată suma de 5.181 milioane de lei, din sume defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru ...

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

Joi, 21 Septembrie 2017
587

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

Joi, 21 Septembrie 2017
701

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...