Trei firme, una dintre ele din Botoșani, se bat pe un contract de 100.000 de euro la Finanțe!

Trei firme, una dintre ele din Botoșani, se bat pe un contract de 100.000 de euro la Finanțe!

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi a demarat o licitatie pentru achizitionarea unor servicii de intretinere si reparatii autovehicule aflate in parcul auto.

Comisia de evaluare va selecta oferta cu pretul cel mai scazut. Este vizat parcul auto din toate Administratiile din cadrul regiunii. Astfel, sunt enumerate autovehicule din Iasi - 27 bucati, Bacau - 9 bucati, Botosani - 19 bucati, Neamt - 9 bucati, Suceava - 14 bucati, Vaslui - 14 bucati.

"Obiectul contractului îl reprezinta serviciile de întretinere, revizii si reparatii pentru autovehiculele aflate în parcul auto al DGRFP Iasi si structurile subordonate. Gama de servicii include operatiuni de diagnoza/constatare, revizii, întretinere si reparatii privind partea mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, tractari auto, inspectii tehnice periodice, cu asigurarea pieselor, subansamblelor si materialelor necesare pentru repunerea în functiune a autovehiculelor respective", se arata in caietul de sarcini, potrivit bzi.ro.

Prevederea bugetara a licitatiei este de 550.000 lei, fara TVA, aproape 100.000 de euro. La procedura s-au inscris Autobrasovia Serv SRL (Piatra Neamt), Tridex Service SRL (Cătămărăști Deal, Botoșani) si Basarom Prodcom SRL (Bacău).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
1

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
58

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
122

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...