Telekom ar lua în calcul plecarea din România, abonați împărțiți între Orange și Digi. Reactia companiei

Telekom ar lua în calcul plecarea din România, abonați împărțiți între Orange și Digi. Reactia companiei

Grupul german Telekom ar lua in calcul sa vanda operatiunile din Romania. Astfel, abonatii si drepturile TV ale companiei ar urma sa fie impartite intre RCS-RDS si Orange. Orange ar urma sa preia partea de telefonie mobila, iar RDS partea din Telekom care tine de televiziune, potrivit GSP.

In spatele afacerii s-ar afla Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS, Adrian Tomsa, un avocat din Cluj ce detine Look TV, si Orlando Nicoara, administratorul eAD, mai noteaza sursa citata. Astfel, va ramane un singur post TV de sport, DigiSport sau cu alt nume, care va transmite si Liga 1, si restul competitiilor.

Potrivit unor surse citate de G4Media, discutiile despre vanzarea Telekom Romania s-au intensificat dupa OUG 114/2018, asa numita "ordonanta a lacomiei", care a impus, printre altele, o taxa de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din industria telecom.

De altfel, Telekom Romania a anuntat in martie ca incepand cu 15 aprilie majoreaza preturile abonamentelor din portofoliul fix si mobil, pentru clientii rezidentiali si de business. Compania afirma atunci ca masura vine ca urmare a cresterii costurilor asociate furnizarii serviciilor de comunicatii.

Reacția companiei

Rugati sa comenteze aceasta informatie, reprezentantii Telekom Romania au declarat pentru Ziare.com: "Nu comentam astfel de speculatii aparute in presa. Abonatii TV Telekom vor continua sa beneficieze de continut sportiv de calitate".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
322

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
553

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...