Șeful ANAF susține că vor fi efectuate realocări de personal, dar nu și disponibilizări, în cadrul Fiscului!

Șeful ANAF susține că vor fi efectuate realocări de personal, dar nu și disponibilizări, în cadrul Fiscului!

 Bogdan Stan  Foto: Profit.ro

Nimeni nu mi-a cerut nimeni demisia până în acest moment, a declarat vineri președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan, într-o conferință de presă în care a anunțat că Fiscul va avea nevoie de o realocarea a angajaților în domeniile unde există deficiențe, în contextul creării unui sistemul informatic de interconectare a bazelor de date.

Potrivit acestuia, ANAF efectuează în acest sens o analiză, pe care o va prezenta noului premier Mihai Tudose. Premierul Mihai Tudose a cerut, vineri, la întâlnirea pe care a avut-o cu șeful ANAF și ministrul Finanțelor, ca până joi să aibă pe masă o foaie de parcurs în care sa fie prezentați pașii pentru realizarea unei structuri informatice, un sistem unitar care să interconecteze toate bazele de date legate de fiscalitate, respectiv a Ministerului Finanțelor (MFP), ANAF și Trezoreria, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

În paralel, Fiscul face o analiză pentru a vedea ce oameni trebuie realocați în zonle unde există deficiențe, potrivit președintelui ANAF, Bogdan Stan.

”Suntem într-o analiză și vom prezenta premierului un material în acest sens. Analiza va avea în vedere eficientizarea factorului uman, raportat la veniturile încasate la buget pe fiecare regiune și la numărul de contribuabili administrați. (...) Va fi nevoie de realocare resurselor umane pe zonele deficitare, nu vorbim de disponibilări. (...) Angajații trebuie să fie eficienți acolo unde avem deficiențe”, a afirmat Stan, citat de news.ro.

El a precizat că nu i-a fost cerută demisia ”până în acest moment” și nici nu i-a fost dat vreun ultimatum.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...