Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Mai puțin de 200 de locuri de muncă vacante, la începutul anului 2018, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. În mediul privat, cele mai multe oferte sunt la nivelul salariului minim pe economie (1900 lei), singurele salarii generoase fiind cele din sistemul bugetar sau în companiile de stat. 

Posturi de consilieri în administrația publică (principal) sunt anunțate de Primăria Botoșani, salariile depășind în acest caz 4.000 de lei, condiția importantă fiind cea a vechimii (5 ani). Aceleași posturi, dar de rang superior, tot în cadrul Primăriei Botoșani, sunt recompensate cu salarii de peste 5.100 de lei. 

Un medic specialist în boli infecțioase va câștiga 4000 de lei, în timp ce un farmacist va fi retribuit cu 2600 lei, la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. 

Salariile din sistemul bugetar sunt la fel de atractive și în mediul rural. Astfel, Primăria Dângeni oferă un salariu de 5000 de lei pentru un post de administrator public și 2250 unui inspector de specialitate în administrația publică. 

Și Filarmonica de Stat Botoșani scoate la concurs un post, este vorba despre un referent care va fi retribuit cu un salariu de 3737 lei, cu condiția unei vechimi de minimum 3 ani, dar cu studii medii. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
135

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
105

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
168

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...