Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Mai puțin de 200 de locuri de muncă vacante, la începutul anului 2018, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. În mediul privat, cele mai multe oferte sunt la nivelul salariului minim pe economie (1900 lei), singurele salarii generoase fiind cele din sistemul bugetar sau în companiile de stat. 

Posturi de consilieri în administrația publică (principal) sunt anunțate de Primăria Botoșani, salariile depășind în acest caz 4.000 de lei, condiția importantă fiind cea a vechimii (5 ani). Aceleași posturi, dar de rang superior, tot în cadrul Primăriei Botoșani, sunt recompensate cu salarii de peste 5.100 de lei. 

Un medic specialist în boli infecțioase va câștiga 4000 de lei, în timp ce un farmacist va fi retribuit cu 2600 lei, la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. 

Salariile din sistemul bugetar sunt la fel de atractive și în mediul rural. Astfel, Primăria Dângeni oferă un salariu de 5000 de lei pentru un post de administrator public și 2250 unui inspector de specialitate în administrația publică. 

Și Filarmonica de Stat Botoșani scoate la concurs un post, este vorba despre un referent care va fi retribuit cu un salariu de 3737 lei, cu condiția unei vechimi de minimum 3 ani, dar cu studii medii. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
201

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
260

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
474

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...