Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Mai puțin de 200 de locuri de muncă vacante, la începutul anului 2018, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. În mediul privat, cele mai multe oferte sunt la nivelul salariului minim pe economie (1900 lei), singurele salarii generoase fiind cele din sistemul bugetar sau în companiile de stat. 

Posturi de consilieri în administrația publică (principal) sunt anunțate de Primăria Botoșani, salariile depășind în acest caz 4.000 de lei, condiția importantă fiind cea a vechimii (5 ani). Aceleași posturi, dar de rang superior, tot în cadrul Primăriei Botoșani, sunt recompensate cu salarii de peste 5.100 de lei. 

Un medic specialist în boli infecțioase va câștiga 4000 de lei, în timp ce un farmacist va fi retribuit cu 2600 lei, la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. 

Salariile din sistemul bugetar sunt la fel de atractive și în mediul rural. Astfel, Primăria Dângeni oferă un salariu de 5000 de lei pentru un post de administrator public și 2250 unui inspector de specialitate în administrația publică. 

Și Filarmonica de Stat Botoșani scoate la concurs un post, este vorba despre un referent care va fi retribuit cu un salariu de 3737 lei, cu condiția unei vechimi de minimum 3 ani, dar cu studii medii. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LOVITURĂ pe scena politică: Iohannis solicită DEMISIA premierului Viorica Dăncilă! VIDEO

astăzi, 11:13
215

"Retrag încrederea doamnei Dăncilă. Solicit public demisia", Acestea sunt cuvintele rostite în urmă cu câteva minute de președintele României, Klaus Iohannis.&nbs...

Șofer beat, dat în vileag de o femeie!

astăzi, 10:57
262

În cursul zilei de joi, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au fost sesizaţi de către o femeie de 34 de ani, din comuna Româneşti, cu privire la faptul că un bărbat de 37 de ani, din...

Dărăbănean trimis în judecată pentru ultraj, după ce a agresat un jandarm!

astăzi, 10:28
174

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Ţ. G., din oraşul Darabani, județul Botoşani, cercetat pentru ...