Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Locuri de muncă vacante la început de an! Salariile minime anunțate de angajatori sunt la 1900 lei

Mai puțin de 200 de locuri de muncă vacante, la începutul anului 2018, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. În mediul privat, cele mai multe oferte sunt la nivelul salariului minim pe economie (1900 lei), singurele salarii generoase fiind cele din sistemul bugetar sau în companiile de stat. 

Posturi de consilieri în administrația publică (principal) sunt anunțate de Primăria Botoșani, salariile depășind în acest caz 4.000 de lei, condiția importantă fiind cea a vechimii (5 ani). Aceleași posturi, dar de rang superior, tot în cadrul Primăriei Botoșani, sunt recompensate cu salarii de peste 5.100 de lei. 

Un medic specialist în boli infecțioase va câștiga 4000 de lei, în timp ce un farmacist va fi retribuit cu 2600 lei, la Spitalul Județean de Urgență Mavromati. 

Salariile din sistemul bugetar sunt la fel de atractive și în mediul rural. Astfel, Primăria Dângeni oferă un salariu de 5000 de lei pentru un post de administrator public și 2250 unui inspector de specialitate în administrația publică. 

Și Filarmonica de Stat Botoșani scoate la concurs un post, este vorba despre un referent care va fi retribuit cu un salariu de 3737 lei, cu condiția unei vechimi de minimum 3 ani, dar cu studii medii. 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Italia: Un român ascundea în podul casei 42 de biciclete furate, droguri și arme artizanale

astăzi, 13:21
1235

În podul casei unui român în vârstă de 21 de ani, din Sardinia, au fost descoperite de către agenții de poliție 42 de biciclete furate de la turiști, droguri precum c...

Doliu în sportul românesc: A murit Ilie Balaci - VIDEO

astăzi, 12:12
1527

Fostul mare jucator Ilie Balaci, gloria incontestabila a Universitatii Craiova, a incetat din viata, duminica dimineata. Ilie Balaci avea doar 62 de ani, iar potrivit cotidianului Gazeta de Sud, ...

Liga 3: FC 2 Botoșani 6-1 Sănătatea Darabani

astăzi, 10:59
494

Vineri, 19 octombrie, FC 2 Botoșani a disputat partida din etapa a IX-a a Ligii a 3-a la fotbal contra formației Sănătatea Darabani, partidă ce s-a disputat pe stadionul "1 MAI"&nb...