Angajatii ANAF din tara trebuie sa se uite la TV si sa comunice exact in acelasi stil si ritm ca ministrul Teodorovici!

Angajatii ANAF din tara trebuie sa se uite la TV si sa comunice exact in acelasi stil si ritm ca ministrul Teodorovici!

 Orlando Teodorovici  

Angajatii administratiilor financiare din tara nu trebuie sa-l scape din priviri pe ministrul Eugen Orlando Teodorovici, atunci cand acesta apare la televizor. Trebuie sa fie atenti la cum se misca, cum vorbeste si sa il ia drept exemplu.

Este chiar indemnul ministrului, care ii anunta pe functionari ca va face incursiuni prin birourile din tara, sa vada daca l-au ascultat.

"Sa fie foarte atenti cand ies la televizor sau cand comunic. Trebuie sa fie atenti la tot ceea ce spun. Si sa preia fiecare exact acelasi stil, ritm, mod de a discuta si de a comunica cu oamenii. Daca voi intra si voi vedea la fata locului ca se intampla chestiuni de neacceptat - felul in care se poarta la ghiseu, felul in care raspund la ghiseu, orice, orice... Repet inca o data: omul pleaca, indiferent cine se supara. Pentru ca pentru mine este mai important acel contribuabil care imi da mie bani la stat ca sa pot sa tin un functionar", le transmite ministrul de Finante angajatilor ANAF, intr-un interviu la Antena 3.

Orlando Teodorovici nu se va opri, insa, doar la sfaturi, ci va merge el insusi pe teren, sa verifice cat de bine ii sunt sfaturile puse in aplicare.

"Eu am sa fac multe incursiuni, sa zic asa, prin birourile din tara, din Bucuresti, si din toata tara. Si le spun foarte clar. Nu vreau sa amenint pe nimeni", a incheiat ministrul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

Marţi, 17 Iulie 2018
604

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...

ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

Luni, 16 Iulie 2018
515

Oncolog de succes, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, Kerem Okutur vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru ...

Avion militar de tip IAR 99 Șoim, prăbușit lângă Bacău!

Luni, 16 Iulie 2018
748

Un avion militar de tipul IAR 99 Șoim s-a prăbușit luni, în apropiere de baza aeriană de la Bacău. Cei doi piloți ai avionului ar fi reușit să se catapulteze, a declarat Ministrul Apăr...