Angajatii ANAF din tara trebuie sa se uite la TV si sa comunice exact in acelasi stil si ritm ca ministrul Teodorovici!

Angajatii ANAF din tara trebuie sa se uite la TV si sa comunice exact in acelasi stil si ritm ca ministrul Teodorovici!

 Orlando Teodorovici  

Angajatii administratiilor financiare din tara nu trebuie sa-l scape din priviri pe ministrul Eugen Orlando Teodorovici, atunci cand acesta apare la televizor. Trebuie sa fie atenti la cum se misca, cum vorbeste si sa il ia drept exemplu.

Este chiar indemnul ministrului, care ii anunta pe functionari ca va face incursiuni prin birourile din tara, sa vada daca l-au ascultat.

"Sa fie foarte atenti cand ies la televizor sau cand comunic. Trebuie sa fie atenti la tot ceea ce spun. Si sa preia fiecare exact acelasi stil, ritm, mod de a discuta si de a comunica cu oamenii. Daca voi intra si voi vedea la fata locului ca se intampla chestiuni de neacceptat - felul in care se poarta la ghiseu, felul in care raspund la ghiseu, orice, orice... Repet inca o data: omul pleaca, indiferent cine se supara. Pentru ca pentru mine este mai important acel contribuabil care imi da mie bani la stat ca sa pot sa tin un functionar", le transmite ministrul de Finante angajatilor ANAF, intr-un interviu la Antena 3.

Orlando Teodorovici nu se va opri, insa, doar la sfaturi, ci va merge el insusi pe teren, sa verifice cat de bine ii sunt sfaturile puse in aplicare.

"Eu am sa fac multe incursiuni, sa zic asa, prin birourile din tara, din Bucuresti, si din toata tara. Si le spun foarte clar. Nu vreau sa amenint pe nimeni", a incheiat ministrul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Psalm pentru părinți

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
1394

Bucuraţi-vă seara când în casă este gălăgie şi nu vă puteţi odihni de râsetele pruncilor voştri, băgaţi devreme în pat. Nu-i mai apostofraţi pe copii că ...

PSD merge inainte cu Dragnea

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
406

Social-democratii au transat vineri un nou episod din razboiul intern care macina PSD deja de aproape doi ani, timp in care, rand pe rand, contestatari ai lui Liviu Dragnea i-au reclamat stilul sau de...

Alertă meteo: Un val de ger arctic loveşte Europa săptămâna viitoare şi anunţă sfârşitul verii şi în România

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
2101

Vestul Europei se confruntă în ultima perioadă cu schimbări drastice din punct de vedere al temperaturilor şi fenomenelor meteorologice, potrivit Severe-Weather.În plus, schimbări...