Angajatii ANAF din tara trebuie sa se uite la TV si sa comunice exact in acelasi stil si ritm ca ministrul Teodorovici!

Angajatii ANAF din tara trebuie sa se uite la TV si sa comunice exact in acelasi stil si ritm ca ministrul Teodorovici!

 Orlando Teodorovici  

Angajatii administratiilor financiare din tara nu trebuie sa-l scape din priviri pe ministrul Eugen Orlando Teodorovici, atunci cand acesta apare la televizor. Trebuie sa fie atenti la cum se misca, cum vorbeste si sa il ia drept exemplu.

Este chiar indemnul ministrului, care ii anunta pe functionari ca va face incursiuni prin birourile din tara, sa vada daca l-au ascultat.

"Sa fie foarte atenti cand ies la televizor sau cand comunic. Trebuie sa fie atenti la tot ceea ce spun. Si sa preia fiecare exact acelasi stil, ritm, mod de a discuta si de a comunica cu oamenii. Daca voi intra si voi vedea la fata locului ca se intampla chestiuni de neacceptat - felul in care se poarta la ghiseu, felul in care raspund la ghiseu, orice, orice... Repet inca o data: omul pleaca, indiferent cine se supara. Pentru ca pentru mine este mai important acel contribuabil care imi da mie bani la stat ca sa pot sa tin un functionar", le transmite ministrul de Finante angajatilor ANAF, intr-un interviu la Antena 3.

Orlando Teodorovici nu se va opri, insa, doar la sfaturi, ci va merge el insusi pe teren, sa verifice cat de bine ii sunt sfaturile puse in aplicare.

"Eu am sa fac multe incursiuni, sa zic asa, prin birourile din tara, din Bucuresti, si din toata tara. Si le spun foarte clar. Nu vreau sa amenint pe nimeni", a incheiat ministrul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Poza cu Olguța Vasilescu devenită virală pe Facebook: "Cât 1.000 de glume proaste"

astăzi, 10:42
227

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, a comentat o imagine care a devenit virală pe Facebook de la întâlnirea dintre reprezentanții guvernului și managerii spitalelor. Tema...

Dacă angajatorii decid acest lucru, și salariații din mediul privat ar putea primi liber în 30 aprilie

astăzi, 09:39
136

De curând, Executivul a decis ca bugetarii să primească o zi liberă în data de 30 aprilie, care pică luni, astfel încât aceștia să se bucure de o minivacanță de patru z...

WhatsApp nu va mai putea fi folosit de copiii sub 16 ani!

astăzi, 09:20
136

WhatsApp si-a actualizat termenii serviciului pentru a corespunde cu noile prevederi GDPR (Regulamentul privind Protectia Datelor Personale) din Europa. Astfel, utilizatorii europeni trebuie sa aiba p...