VIDEO - Trupa The Humans va reprezenta România la Eurovision 2018

VIDEO - Trupa The Humans va reprezenta România la Eurovision 2018

Trupa The Humans va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2018, de la Lisabona (Portugalia), cu piesa "Goodbye", castigatoare a finalei selectiei nationale Eurovision, care s-a desfasurat duminica seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

La capatul celor cinci semifinale ale selectiei nationale, o premiera in istoria Eurovision Romania, 15 piese au fost prezentate, duminica seara, pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, intr-un spectacol realizat de Televiziunea Romana in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB: 
Feli ("Buna De Iubit"),
Mihai ("Heaven"),
Jukebox feat Bella Santiago ("Auzi Cum Bate"),
The Humans ("Goodbye"),
Eduard Santha ("Mesom Romales"),
Teodora Dinu ("Fly"),
Dora Gaitanovici ("Fara Tine"),
Claudia Andas ("The One"),
Tiri ("Desert De Sentimente"),
Erminio Sinni & Tiziana Camelin ("All The Love Away"),
Xandra ("Try"),
Vyros ("La La La"),
Alexia & Matei ("Walking On Water"),
Echoes ("Mirror")
Rafael & Friends ("We Are One").

Dintre cele 15 melodii finaliste, "Goodbye" a fost desemnata, prin televot, castigatoarea selectiei nationale Eurovision 2018.
 

Fiecare dintre cei sase membri ai trupei The Humans rezoneaza in acelasi mix de stiluri muzicale, funk-pop-rock: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitara), Adrian Tanase (voce), Cristina Caramarcu (voce).

"Noi credem in Umanitate" - acesta este motto-ul sub care trupa isi va manifesta actul artistic, potrivit TVR. Toata paleta de emotii umane, reperul inalt al valorilor adunate din experienta de viata a celor sase muzicieni, exercitiul de empatie adunat in timp este ceea ce ii reprezinta.

Muzica lor nu este un act mecanic de interpretare, ci o impartasire de emotii, fara granite intre scena si public. Muzica lor nu este doar o reproducere, ci un act de creatie asumat.

Cel mai recent single lansat de trupa The Humans, "Goodbye", este compus de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu si Alexandru Matei.

Marian Ionescu, Ilinca Bacila, Nicu Patoi, Liliana Stefan si Viorel Gavrila au fost juratii care au ales, la aceasta editie a selectiei nationale, finalistii Eurovision Romania.

Semifinalele concursului vor avea loc pe 8 si 10 mai, iar finala, pe 12 mai.

Romania face parte dintre cele 18 tari care vor concura in cea de-a doua semifinala a competitiei Eurovision 2018, in prima semifinala fiind inscrise 19 candidate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...