Zâmbete, mărţişoare şi un spectacol pentru vârstnicii de la Căminul Bucecea din partea Atelierului de Teatru! FOTO
BOTOSANI

Bătrânii interni ai Căminului din Bucecea au avut parte sâmbătă de o porţie de veselie şi de suflet împărţit cu drag de micii actori de la Atelierul de Teatru.

Zâmbete, mărţişoare şi un spectacol pentru vârstnicii de la Căminul Bucecea din partea Atelierului de Teatru! FOTO

Impropriu spus "mici" pentru că de fiecare dată când ies în public dau dovadă de măreţie a sufletului, chiar dacă sunt bobocii Atelierului.

Emoţionaţi pentru că era prima oară când jucau în faţa unui public adult, adolescenţii le-au prezentat vârstnicilor un mic spectacol şi s-au bucurat că feţele spectatorilor s-au luminat.

Adolescenţii le-au împărţit vârstnicilor mărţişoare confecţionate de ei, precum şi daruri constând în șosețele, papucei de casă, pernuțe, biscuiți şi fructe. Potrivit tinerilor actori, experienţa a fost minunată atât pentru ei cât şi pentru vârstnicii care s-au bucurat de vizită. "Pentru zâmbetele lor am venit, cu ele în inimă am plecat spre casă".

Acțiunea Atelierului de Teatru se înscrie în seria manifestărilor ce au loc în cadrul festivalului AmFiTeatru, alături de "colecția" acțiunilor umanitare pre-festival. Mărţişoarele hand-made oferite vârsnicilor au fost confecționate de voluntarii AmFiTeatru, elevi de la diferite licee din Botoșani, dornici să ajute în "creșterea" festivalului.

Festivalul AmFiTeatru se desfăşoară la Botoşani în perioada 26- 29 aprilie.











 

 

Spune-ne opinia ta