Vlad Ivanov, premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pe scena UNITER!

Vlad Ivanov, premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, pe scena UNITER!
Premiile UNITER se decernează luni seara, la Teatrul Național din București. Amfitrionul Galei este, ca în fiecare an, Ion Caramitru, președintele UNITER.

Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal i-a fost conferit actorului Vlad Ivanov, pentru rolurile din spectacolul "Omul cel bun din Seciuan", Teatrul Bulandra Bucureşti.

"Mulțumesc colegilor pentru faptul că spectacol de spectacol, suflet lângă suflet, formăm împreună, ca un puzzle, Omul cel bun din Seciuan", a spus Vlad Ivanov.

Actorul Vlad Ivanov s-a nascut pe 4 august 1969 la Botosani. A urmat Liceul Pedagogic din Botosani, Scoala Populara de Arta Botosani si cursuri de pantomima cu Dan Puric. In 1995 a absolvit Academia de Teatru si Film, Sectia actorie, la clasa profesoarei universitare Sanda Manu.

Citeste si Nominalizările la Gala Premiilor UNITER 2015

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
231

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
374

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...