Vezi ce filme rulează la Cinema Unirea! FOTO, VIDEO

Vezi ce filme rulează la Cinema Unirea! FOTO, VIDEO
Filme pentru mari şi mici rulează la Cinema Unirea Botoşani! Patru filme sunt programate în această perioadă, cu începere de la ora 14.00 şi până la ora 20.00.

De la ora 14.00, cei mici sunt invitaţi în sala de cinema pentru a urmări filmul "Oraselul alandala", regia Veit Helmer, cu Pieter Budak, Nora Börner, Henriette Kratochwil, Fritzi Haberlandt.

Copiii şi bunicii reuşesc să transforme un orăşel din Europa într-un loc al invenţiilor şi al recordurilor. Maşina de gunoi devine fabrică de biciclete, o macara devine rollercoaster şi totul pare posibil atunci când imaginaţia nu mai are limite.


De la ora 16.00 rulează pelicula românească "Aferim", regia Radu Jude, cu Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Toma Cuzin.

Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani, Aferim! este un un film istoric a cărui acţiune are loc în Ţara Românească în 1835. Zapciul Costandin, însoţit de fiul său, caută un rob fugar.


"Copiii preotului" vin la ora 18.00. Regia Vinko Bresan, cu Kresimir Mikic, Niksa Butijer, Marija Skaricic.

Un tânăr preot pe nume Fabian încearcă să mărească numărul de naşteri în pitorescul său sat de pe coasta dalmată, doar că metodele folosite sunt cel puţin neobişnuite. Planul are succes, dar după o vreme încep să apară problemele, iar preotul va trebui să suporte consecinţele.



Ultimul film al zilei începe la ora 20.00, "Fericire cu orice preţ", regia Daniel Barnz, cu Anna Kendrick, Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston joacă rolul principal în acest sumbru film independent, iar personajul ei devine fascinat de episodul sinuciderii unei femei (Anna Kendrick) din grupul ei de susţinere.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
133

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
117

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
172

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...