Talcioc umanitar de Craciun!

Talcioc umanitar de Craciun!
Ei sunt Andreea, Ovidiu si Stefan. Sunt vecinii nostri de la tara si am sa va spun despre fiecare cate ceva.
 
Andreea are 12 ani, este eleva, este ambitioasa si chiar daca ii lipsesc cartile din casa, de cate ori primeste de la scoala lista cu lecturi suplimentare, de atatea ori vine la noi si imprumuta carti. Isi doreste sa faca o scoala, deocamdata nu spune ce scoala. Doar scoala. Pentru ca isi doreste un trai mai bun.
 
Ovidiu are 10 ani. El este harnicutul dintre frati. Ii place munca si a ales sa-si cumpere doi purcei din banii stransi, in loc sa-si cumpere un ghiozdan nou. Doi purcelusi adevarati care vor creste si vor aduce si bani si mancare. Asa si-a motivat alegerea. Tot Ovidiu isi doreste sa se faca fermier ca sa adune bani sa-i poarte pe Andreea si Stefan in scoala.
 
Stefan este cel mai mic dintre frati. Are 8 ani si este un copil ghidus, istet, frumos. Este expresiv si vesel, ii place joaca si scoala. Deocamdata nu spune ce vrea sa se faca, dar isi doreste sa invete. 
 
Andreea, Ovidiu si Stefan sunt trei copii obisnuiti, in aparenta. Ceea ce ii deosebeste de ceilalti copii este faptul ca sunt crescuti de o mama singura ale carei puteri financiare sunt mai mult decat limitate. Mai sunt spijiniti de bunica lor, o mana de femeie peste care greutatile vietii au lasat urme adanci. O femeie care si-ar dori sa faca mai mult pentru nepotii ei, dar nu mai poate. Nu poate sa munceasca mai mult decat o face intr-o zi, din zori si pana in noapte. O femeie care insista ca nepotii ei sa invete carte si sa faca o scoala pentru a avea parte de un trai mai bun decat al ei si al fiicei ei. O femeie care ii multumeste lui Dumnezeu ca cei trei sunt sanatosi, cu drag de carte si de munca. Si spera intr-o lume mai buna pentru ei.

Andreea, Ovidiu si Stefan isi doresc si ei, ca toti ceilalti copii un brad impodobit, cadouri sub brad, haine noi, dulciuri, fructe si alte lucruri care pentru altii copii sunt banale. Pentru ei voi incerca sa va mobilizez, pe voi, parinti si copii, in actiunea:

Talcioc  umanitar de Craciun!

Actiunea va avea loc duminica, 16 decembrie, incepand cu ora 11.00 la Clubul de activitati (re)creative si distractive "La Nistorica", Tratoria, la demisol.

Dragi parinti si copii care aveti pe acasa haine si obiecte pe care nu le mai folositi si pot fi vandute, aveti ocazia sa faceti asta in cadrul acestui eveniment care are si scop umanitar.

La "Talciocul umanitar de Craciun" veti avea ocazia:

• sa vindeti aceste obiecte;
•  sa achizitionati altele la preturi avantajoase;
• sa aduceti bucurie de Craciun celor trei minunati copii Andreea, Ovidiu, Stefan prin donatiile voastre. 

Cei dintre voi care doresc sa participle in calitate de expozant sunt rugati sa sune la 0745.266.977 pentru a se inscrie. Acest lucru doar pentru a ne asigura de o buna desfasurare a evenimentului. Pe ceilalti va invitam sa vizitati, sa cumparati, sa donate, sa bucurati.

Va asteptam, cu mult drag!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
56

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
133

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...

Marcel Ciolacu anunță regionalizarea României. ”Asta nu înseamnă că se vor desființa!”

astăzi, 08:45
220

Ciolacu a dat ca exemplu Polonia și arată că se face un studiu foarte amplu privitor la modul în care va fi reorganizată România.”Reforma bugetară și reorganizarea teritori...