Spectacol in memoria regretatului Ion Dolanescu, la Botosani!

Spectacol in memoria regretatului Ion Dolanescu, la Botosani!

ION DOLANESCU

Maria Ciobanu si Ionut Dolanescu vor canta live pe 9 martie, pentru publicul botosanean, spectacolul fiind inchinat memoriei cantaretului Ion Dolanescu!

Toate cele cinci spectacole organizate in Moldova, in memoria marelui artist Ion Dolanescu, care fusesera planificate pentru aceste zile, au fost amanate pentru inceputul primaverii, din cauza temperaturilor mult prea scazute din aceasta perioada.

Spectacolul anuntat pentru sambata, 30 ianuarie, de la ora 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani, a fost reprogramat pentru data de 9 martie, la aceeasi ora. De asemenea, au fost amanate spectacolele din celelalte patru judete programate, respectiv Vaslui, Barlad, Suceava si Iasi. 

"Noi trebuia sa fim astazi deja la Vaslui. Artistii, daca vin de la Bucuresti, vor sa tina toate cele cinci spectacole in cinci zile consecutiv. Spectacolul va fi live, nu va fi cu CD-uri. Au fost vandute 250 de bilete la Botosani, din care 150 de bilete au fost cumparate de locuitorii municipiului Dorohoi. Am inteles ca directorul Casei de Cultura a Sindicatelor a spus ca pe 9 martie nu ne mai primeste, inseamna ca vom merge la Teatrul Mihai Eminescu, vom vedea ce se va stabili pana atunci. Biletele cumparate pana acum vor ramane valabile, iar cele vandute de acum vor fi cu data de 9 martie", a precizat impresarul Celina Gherghelas.

Interpretii care vor incanta publicul botosanean pe 9 martie sunt Maria Ciobanu, Ionut Dolanescu, Ion Macovei, Nicolae Tiron, Nicoleta Cojocaru, Celina Gherghelas, Carmen Blejan si Laurentiu Leonte, care vor fi acompaniati de orchestra "Doina Moldovei", dirijor Catalin Pop.

Numarul de bilete ce a fost pus la dispozitia botosanenilor este de 700, pretul unui bilet fiind de 25 lei. Iubitorii de folclor care vor cumpara aceste bilete vor fi incantati de marii nostri artisti populari, timp de doua ore, cat va dura spectacolul.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
45

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
140

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...