Săptămâna aceasta: „Punguța cu doi bani”, o poveste cu final neașteptat

Săptămâna aceasta: „Punguța cu doi bani”, o poveste cu final neașteptat

În această săptămână, Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită botoșănenii la spectacolul „Punguța cu doi bani”, de  Ion Creangă, în dramatizarea şi adaptarea scenică a lui Valentin Dobrescu.

Spectacolul va fi susținut joi, de la ora 19:00 și sâmbătă, de la ora 10:00, în amfiteatrul Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv „Cornişa”. Duminică, de la ora 10:00, piesa se va juca și pe terenul de sport al Şcolii nr. 6 din Botoşani.

Scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de către Alin Macovei Moraru. 

În distribuţie sunt Anamaria Chelaru, Alin Gheorghiu, Renata Voloşcu, Adelina Cojocariu, Marius Rusu, Florin Iftode.

„Mult îndrăgita poveste a moşului ce poftea la ouă şi dârzenia cocoşului care reuşeşte să adune avere pentru stăpânul lui are un final neaşteptat. Cum va recupera cocoşul punguţa cu doi bani rămâne să aflaţi vizionând spectacolul”, transmite Teatrul „Vasilache”.

Biletele sunt puse în vânzare, la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate în aer liber.

Spectatorul ,prin achiziţionarea biletului de intrare la spectacol acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale. Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile ce se impun a fi respectate la spectacolele în aer liber! Vă rugăm să nu uitaţi măscuţa, dezinfectant vă punem noi la dispoziţie!”, amintesc reprezentanții instituției.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
305

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
519

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
153

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...