"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!

"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" prezinta duminica, 8 aprilie, la orele 11.00 si 12.30, spectacolul "Povestiri de buzunar".

"Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din "Lumea celor care nu cuvanta" a lui Emil Garleanu. Voi parinti, prea ocupati, prea stresati de problemele vietii nu aveti timp sa mai si observati cu atentie ce se intampla in lumea necuvantatoare ce ne inconjoara, aşa ca, insotiti-i pe cei mici sa vada povestirile de buzunar", este invitatia regizorului artistic, Valentin Dobrescu.

Scenografia este semnata de Mihai Pastramagiu.

Rezervari la 0231514353 sau 0756084651 si online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Pretul unui bilet: 6 lei.


Juniorii de la Cheia Sol îţi dau întâlnire la Teatrul Vasilache

Succesul pe care l-au avut, toată vara, la spectacolele susţinute în Parcul Mihai Eminescu şi mai ales bucuria şi dragostea pentru cântec au pus bazele unei colaborări frumoase pentru grupul Cheia Sol.  La propunerea profesoarei Oana Puşcaşu, Teatrul Vasilache sprijină tinerele talente prin punerea gratuită, la dispoziţia copiilor, a scenei teatrului .

Astfel, înaintea fiecărei reprezentaţii a Teatrului Vasilache, din  zilele de duminică, copiii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu, vor susţine un microrecital de 10 minute pe scena de la Vasilache.

Spectacolele susţinute de trupa de Teatru Vasilache au loc în fiecare duminică, de la ora 11.00 şi 12.30. Vă aşteptăm începând chiar cu duminica Floriilor să-i ascultaţi şi să dansaţi alături de copiii de la Grupul Cheia Sol, începând cu orele 10.50 şi 12.20, după care veţi  urmări spectacolul Povestiri de buzunar. Microrecitalul de duminică va fi susţinut de Amalia Hrom.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
225

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5514

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
192

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...