"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!

"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" prezinta duminica, 8 aprilie, la orele 11.00 si 12.30, spectacolul "Povestiri de buzunar".

"Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din "Lumea celor care nu cuvanta" a lui Emil Garleanu. Voi parinti, prea ocupati, prea stresati de problemele vietii nu aveti timp sa mai si observati cu atentie ce se intampla in lumea necuvantatoare ce ne inconjoara, aşa ca, insotiti-i pe cei mici sa vada povestirile de buzunar", este invitatia regizorului artistic, Valentin Dobrescu.

Scenografia este semnata de Mihai Pastramagiu.

Rezervari la 0231514353 sau 0756084651 si online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Pretul unui bilet: 6 lei.


Juniorii de la Cheia Sol îţi dau întâlnire la Teatrul Vasilache

Succesul pe care l-au avut, toată vara, la spectacolele susţinute în Parcul Mihai Eminescu şi mai ales bucuria şi dragostea pentru cântec au pus bazele unei colaborări frumoase pentru grupul Cheia Sol.  La propunerea profesoarei Oana Puşcaşu, Teatrul Vasilache sprijină tinerele talente prin punerea gratuită, la dispoziţia copiilor, a scenei teatrului .

Astfel, înaintea fiecărei reprezentaţii a Teatrului Vasilache, din  zilele de duminică, copiii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu, vor susţine un microrecital de 10 minute pe scena de la Vasilache.

Spectacolele susţinute de trupa de Teatru Vasilache au loc în fiecare duminică, de la ora 11.00 şi 12.30. Vă aşteptăm începând chiar cu duminica Floriilor să-i ascultaţi şi să dansaţi alături de copiii de la Grupul Cheia Sol, începând cu orele 10.50 şi 12.20, după care veţi  urmări spectacolul Povestiri de buzunar. Microrecitalul de duminică va fi susţinut de Amalia Hrom.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1175

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
386

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
296

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...