"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!

"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" prezinta duminica, 8 aprilie, la orele 11.00 si 12.30, spectacolul "Povestiri de buzunar".

"Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din "Lumea celor care nu cuvanta" a lui Emil Garleanu. Voi parinti, prea ocupati, prea stresati de problemele vietii nu aveti timp sa mai si observati cu atentie ce se intampla in lumea necuvantatoare ce ne inconjoara, aşa ca, insotiti-i pe cei mici sa vada povestirile de buzunar", este invitatia regizorului artistic, Valentin Dobrescu.

Scenografia este semnata de Mihai Pastramagiu.

Rezervari la 0231514353 sau 0756084651 si online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Pretul unui bilet: 6 lei.


Juniorii de la Cheia Sol îţi dau întâlnire la Teatrul Vasilache

Succesul pe care l-au avut, toată vara, la spectacolele susţinute în Parcul Mihai Eminescu şi mai ales bucuria şi dragostea pentru cântec au pus bazele unei colaborări frumoase pentru grupul Cheia Sol.  La propunerea profesoarei Oana Puşcaşu, Teatrul Vasilache sprijină tinerele talente prin punerea gratuită, la dispoziţia copiilor, a scenei teatrului .

Astfel, înaintea fiecărei reprezentaţii a Teatrului Vasilache, din  zilele de duminică, copiii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu, vor susţine un microrecital de 10 minute pe scena de la Vasilache.

Spectacolele susţinute de trupa de Teatru Vasilache au loc în fiecare duminică, de la ora 11.00 şi 12.30. Vă aşteptăm începând chiar cu duminica Floriilor să-i ascultaţi şi să dansaţi alături de copiii de la Grupul Cheia Sol, începând cu orele 10.50 şi 12.20, după care veţi  urmări spectacolul Povestiri de buzunar. Microrecitalul de duminică va fi susţinut de Amalia Hrom.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
126

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
261

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...

Beat și cu tupeu: A refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei!

astăzi, 10:27
418

Botoșăneanul în vârstă de 38 de ani a fost tras pe dreapta, rezultatul etilotestului indicând starea de ebrietate a șoferului. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat recoltarea&nb...