"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!

"Povestiri de buzunar" la Teatrul "Vasilache". Intalnire cu juniorii de la Cheia Sol!
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" prezinta duminica, 8 aprilie, la orele 11.00 si 12.30, spectacolul "Povestiri de buzunar".

"Sunt patru anotimpuri. Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din "Lumea celor care nu cuvanta" a lui Emil Garleanu. Voi parinti, prea ocupati, prea stresati de problemele vietii nu aveti timp sa mai si observati cu atentie ce se intampla in lumea necuvantatoare ce ne inconjoara, aşa ca, insotiti-i pe cei mici sa vada povestirile de buzunar", este invitatia regizorului artistic, Valentin Dobrescu.

Scenografia este semnata de Mihai Pastramagiu.

Rezervari la 0231514353 sau 0756084651 si online la adresa www.teatrulvasilache.ro

Pretul unui bilet: 6 lei.


Juniorii de la Cheia Sol îţi dau întâlnire la Teatrul Vasilache

Succesul pe care l-au avut, toată vara, la spectacolele susţinute în Parcul Mihai Eminescu şi mai ales bucuria şi dragostea pentru cântec au pus bazele unei colaborări frumoase pentru grupul Cheia Sol.  La propunerea profesoarei Oana Puşcaşu, Teatrul Vasilache sprijină tinerele talente prin punerea gratuită, la dispoziţia copiilor, a scenei teatrului .

Astfel, înaintea fiecărei reprezentaţii a Teatrului Vasilache, din  zilele de duminică, copiii coordonaţi de profesoara Oana Puşcaşu, vor susţine un microrecital de 10 minute pe scena de la Vasilache.

Spectacolele susţinute de trupa de Teatru Vasilache au loc în fiecare duminică, de la ora 11.00 şi 12.30. Vă aşteptăm începând chiar cu duminica Floriilor să-i ascultaţi şi să dansaţi alături de copiii de la Grupul Cheia Sol, începând cu orele 10.50 şi 12.20, după care veţi  urmări spectacolul Povestiri de buzunar. Microrecitalul de duminică va fi susţinut de Amalia Hrom.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Locuinţe de serviciu din Centrul Vechi, transformate în locuinţe de necesitate

astăzi, 10:55
198

Viceprimarul Cosmin Andrei a întrebat în şedinţa extraordinară a Consiliului Local care este termenul de finalizare a locuinţelor sociale din cartierul Cişmea."Dacă ne pot t...

Consilierii municipali, întruniţi în şedinţă pentru sinistraţii din blocul explodat. Apel din partea primarului Flutur

astăzi, 10:04
307

Din banii rezultaţi în urma rectificării dar şi al rezultatelor anchetelor sociale efectuate în fiecare familie ce locuieşte în blocul din Primăverii 18, se vor aloca ajutoare f...

A distrus un stâlp de telefonie, după o depășire nereușită!

astăzi, 09:59
410

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 16:40, N.E., de 27 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean D.J. 291 C, din direcţia Dorohoi ...