"Che-Argentinianul" si "Playboy de L.A.", la Cinema Unirea - VIDEO

"Che-Argentinianul" si "Playboy de L.A.", la Cinema Unirea - VIDEO
Cinema Unirea Botosani anunta, pentru perioada 26-31 decembrie, doua filme: "Che-Argentinianul" si "Playboy de L.A". 
 
"CHE-ARGENTINIANUL"
ORE DE SPECTACOL - 13.00  si 17.00
Regia Steven Soderbergh
Cu Benicio Del Toro, Franka Potente
Biografic
Drama
Istoric
Razboi
Durata - 134 minute

Prima parte din povestea lui Soderbergh (prezentă la Cannes în 2008 cu numele Che - The Argentine) începe cu evenimentele în care Che Guevara răstoarnă împreună cu Fidel Castro, în Cuba, regimul lui Batista. Al doilea film, Guerrilla, prezintă senzaţionala lui sosire la New York în 1964 pentru a vorbi în faţa Naţiunilor Unite şi continuă, conform descrierii, până la asasinarea eroului naţional al Cubei în jungla boliviană.
 

"PLAYBOY DE L.A."
ORE DE SPECTACOL - 11.00, 15.00, 19.00, SAMBATA si ora 21.00
Regia David Mackenzie
Cu Anne Heche, Ashton Kutcher
Comedie
Durata 97 minute

Playboy de LA este o comedie spumoasă, care redă fidel avantajele şi dezavantajele vieţii de gigolo. 
Obişnuit cu o viaţă lipsită de responsabilităţi, Nikki (Ashton Kutcher) este prototipul armăsarului sexy şi uşuratec, ale cărui ţinte sunt femeile bogate din New York. Pentru el ecuaţia este simplă: le oferă distracţie şi sex în schimbul unei vieţi luxoase, iar intervalul "poveştii de dragoste este, desigur, invers proporţional cu talentul său de a seduce următoarea victimă.
După un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate şi disponibile, el pare în final să îşi găsească locul în viaţa Samanthei (Anne Heche)- o avocată de succes care, în pofida vârstei, arată superb şi decide să îi pună la dispoziţie mai mult decât a visat vreodată.  
Soarta poate fi foarte ironică în momentul în care alegi o existenţă "parazitară iar sexul este singura monedă de schimb. Astfel, prins în relaţia cu avocata, Nikki o cunoaşte întâmplător pe Heather (Margarita Levieva), o chelneriţă la fel de sexy şi versată ca el, ce îi întunecă raţiunea şi îl dă peste cap. Prins între dragoste şi bani, el este nevoit să facă o alegere nu tocmai uşoară: luxul de a se îndrăgosti sau luxul pe care i-l oferă alte femei în schimbul libertăţii şi a prestaţiei din dormitor?
 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
10

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...