Proiect educaţional interjudeţean organizat la Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu"

Proiect educaţional interjudeţean organizat la Biblioteca Judeţeană "Mihai Eminescu"
Luna decembrie este încărcată de surprize, sărbători şi multe emoţii pentru cei mici. Sărbătorile iernii încep, pentru copii, odată  cu sosirea Moşului Nicolae. Cu pricepere, pasiune şi dăruire putem cultiva la preşcolari trăsături ale  sufletului Sfntului  Nicolae, ocrotitorul copiilor: mila, blândeţea, toleranţa, iubirea, bunătatea.
 
Proiectul interjudeţean “Iarna cea frumoasă şi darnică”, organizat de Grădiniţa PP Nr. 23 Botoşani şi coordonat de director Marinuc Maria şi profesor Cojocaru Monica, a ajuns la a VI-a ediţie. În cadrul acestui proiect, în luna decembrie 2018 se va  desfăşura un concurs de lucrări artistico-plastice la care participă copii şi cadre didactice din peste 25 de judeţe ale ţării. Se urmăreşte cunoaşterea, păstrarea şi transmiterea obiceiurilor legate de sărbătorile de iarnă, dar şi formarea abilităţilor de comunicare prin intermediul artei plastice ale copiilor din învăţământul preşcolar şi primar.

Valorificarea lucrărilor expoziţiilor găzduite de Biblioteca Judeţeană Mihai Eminescu Botoşani (Filiala Nr.1 Primăverii), Casa Corpului Didactic Botoşani şi Grădiniţa PP Nr.23 Botoşani se va  face prin implicarea părinţilor în desfăşurarea unor activităţi educative şi de voluntariat cu un pronunţat caracter umanitar. 

Întregul proiect aduce, în prag de sărbătoare creştină,  bucurie copiilor şi contribuie la îmbunătăţirea imaginii unităţii în comunitate. (Comunicat de presa)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cancerul ascuns care poate trece neobservat luni de zile. Semnele apar pe unghii

astăzi, 14:08
131

Ascuns, perfid, neglijat, confundat cu leziuni banale. Iată, în câteva cuvinte, cum arată tabloul cancerului de piele, care poate trece neobservat luni de zile, mai ales când se de...

Avertismentul ANPC: Nu cumpăraţi peşte şi produse din peşte din locuri neautorizate! Nu achiziţionaţi produse cu suprafaţa mâzguită, lipicioasă, deshidratată!

astăzi, 12:43
167

Directorul general în ANPC Paul Anghel recomandă celor care cumpără peşte cu ocazia Sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor, conform tradiţiei, să nu cumpere din locuri neautorizate, enume...

DOLIU în cinematografie: Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit

astăzi, 11:54
152

Criticul şi istoricul de film Tudor Caranfil a murit sâmbătă dimineaţă, în casa lui din Bucureşti, a confirmat Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. "Am călătorit mult î...