PREMIUL PRESEI! Gabriel Nebunu, moldoveanul "nebun" dupa muzica si voie buna s-a indragostit de Botosani: "Eu as sta aici si nu m-as mai duce acasa"

PREMIUL PRESEI! Gabriel Nebunu, moldoveanul "nebun" dupa muzica si voie buna s-a indragostit de Botosani: "Eu as sta aici si nu m-as mai duce acasa"
Are 13 ani, s-a nascut in orasul Cahul, Republica Moldova, este un copil pe cat de sensibil, pe atat de distractiv, iar duminica seara a obtinut PREMIUL PRESEI, in cadrul Festivalului International "Muzica pentru toti".

Se numeste Gabriel Nebunu, face canto de doi ani, este "nebun" dupa muzica populara si oriunde se afla stie cum sa-i faca pe cei din jurul sau sa zambeasca si sa se distreze.

"Pentru mine acest premiu al presei inseamna un alt inceput si da dovada ca Dumnezeu m-a mai inzestrat cu un har si eu ii multumesc foarte mult. Sa fiu sincer, de mic imi doresc sa fiu si eu prezentator Tv sau reporter", ne-a declarat Gabriel Nebunu.Pe langa PREMIUL PRESEI, Gabriel a obtinut si Locul 1 la categoria de varsta 11-13 ani cu piesa Zinaidei Julea, "Foaie verde de-o cucuta".

Este un pusti de o sinceritate rara si dupa ce a cantat pe scena Teatrului Mihai Eminescu, a spus cateva cuvinte emotionante: "Sa traiasca Botosaniul! Basarabia si Ucraina, pe langa dânsul".

Nu a spus asta doar pentru a-i impresiona pe cei din sala. Gabi chiar s-a indragostit de orasul nostru. A vizitat muzeele, bisericile si a ramas impresionat de frumusetea si simplitatea orasului Botosani."Maine (n.red. astazi) plecam acasa si diseara (n.red. aseara) si cred ca si luni, eu simt ca o sa-mi vars lacrimile, pentru ca am intalnit aici o lume noua, o lume primitoare, o lume blajina, o lume nemaipomenita si un oras extraordinar. Ne-au facut toate poftele si au fost ca niste parinti pentru noi si aceste locuri sunt impecabil de frumoase datorita oamenilor", a precizat Gabriel Nebunu, care a adaugat ca abia asteapta sa revina la Botosani.

"De-ar fi dupa mine, eu as sta aici si maine (n.red. astazi) nu m-as duce acasa", a incheiat micul artist de peste Prut.

Dupa ce a primit premiul din partea reprezentatilor mass-media, Gabriel a interpretat acapella piesa "Undei-i joc si voie buna", fiind acompaniat la pian de compozitorul Andrei Tudor.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Yasunari Kawabata – VECHIUL ORAŞ IMPERIAL

astăzi, 02:40
15

Zen, înainte de a fi religie, practică, exerciţiu de meditaţie, este un drum. Un drum prin care omul se poate elibera de haosul gândurilor, de neliniştea existenţială, de zgomotul de...

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Duminică, 17 Decembrie 2017
712

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
2940

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...