Oamenii de afaceri botosaneni, invitati la concertul umanitar "Mangaiere prin cantec"!

Oamenii de afaceri botosaneni, invitati la concertul umanitar "Mangaiere prin cantec"!

 CATALINA LUPASCU, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Dupa ce tara intreaga si-a manifestat sprijinul pentru sinistratii din Dorohoi, oficialitatile botosanene au decis sa ofere prilejul cat mai multor cetateni din municipiul resedinta de judet sa fie alaturi de dorohoienii greu incercati in urma inundatiilor de la sfarsitul lunii iunie.

Astfel, Consiliul Judetean Botosani, Orchestra Populara Rapsozii Botosanilor si Casa de Cultura a Sindicatelor Botosani organizeaza joi, 15 iulie 2010, ora 18.00, la concertul "Mangaiere prin cantec", concert de binefacere pentru ajutorarea sinistratilor din municipiul Dorohoi.

Botosanenii ii vor putea urmari pe Sofia Vicoveanca, Cornelia Ciobanu, Laura Stefanescu, Dan Dobos, Elena Mandrescu, Petronela Rusu, dar si pe solistii instrumentisti Ciprian Potoroaca, Petru Oloieru, Constantin Mandristeanu, Vasile Vitalaru, Relu Palade, Mitica Stefan si Ion Oloieru, conducerea muzicala fiind  asigurata de Ioan Cobala.

"Ne dorim sa participe cat mai multi botosaneni, oameni de afaceri, oameni politici si oameni simpli care doresc sa doneze un ban pentru sinistrati. Am trimis invitatii inclusiv catre oamenii de afaceri din Botosani. Observam ca la nivelul tarii foarte multe judete si aproape intreaga tara a fost alaturi de noi si speram ca acelasi lucru sa se intample si la nivelul orasului Botosani. La intrare vor fi urne amplasate, iar la finalul spectacolului banii numarati vor fi donati catre un reprezentant al Primariei Dorohoi", a precizat Catalina Lupascu, vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani.

Organizatorii spera ca initiativa umanitara sa gaseasca intelegere in randul publicului, care va putea depune donatii banesti in urna aflata la intrarea in sala de spectacol, donatii ce vor reveni apoi unor familii greu incercate de inundatii, din Dorohoi. Despre distribuirea sumelor colectate, organizatorii se obliga sa informeze ulterior mass-media.  
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
291

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
504

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...